Собиранки.... (договарање - тука)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
А покрај мене, Саладин и Марија, кои други се сигурни?
Trouble, redhead, Kitty?
Патем, Кити, убаво ти пишаа погоре дека тоа „оправдување“ воопшто не поминува покрај фини дечки и девојки како нашава (растечка) група ^.^ . Доаѓај, без веќе двоумења! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Редхед е сигурна (може само да доцни тро, оти е на посао). Мислам уше еден ќе дое од минатиот пат, и не знам за Bum-Bum. parvati, туј си бе нездраф?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
туј сам брааттт, али тунајт неможу да дојду, киу на некој си роѓендан негде там, гола женска нога ке пуца и ке се дува сфеќа забодена у торту, убао да си пројдете мои људи, сакам ве ееееј : )

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
туј сам брааттт, али тунајт неможу да дојду, киу на некој си роѓендан негде там, гола женска нога ке пуца и ке се дува сфеќа забодена у торту, убао да си пројдете мои људи, сакам ве ееееј : )

Убаво да си поминеш и ти со туѓи голи нозе : (

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Искрено, вчера супер петорка си се собравме и си поминавме одлично, времето беше онака идеално, а за промена мене лично добро ми дојде што седнавме во кафич (и тоа доста фин, благодарение на Марија), малку да скршнеме од парк-шемата. :)
Се надевам на брзо свикување нова собиранка, и секако, повеќе членови и еднакво пријатна дружба. :)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Искрено, вчера супер петорка си се собравме и си поминавме одлично, времето беше онака идеално, а за промена мене лично добро ми дојде што седнавме во кафич (и тоа доста фин, благодарение на Марија), малку да скршнеме од парк-шемата. :)
Се надевам на брзо свикување нова собиранка, и секако, повеќе членови и еднакво пријатна дружба. :)
Леле ималоо собиранка а јас не сум ни видела :(
Многу ми е криво и се надевам дека нареден пат ке видам...сакам да дојдам...ми фалите ♥