Собиранки.... (договарање - тука)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
И јас сум за кафе шема што да не, башка и има кафичи кај шо можеме и 20 души да седиме не е проблем ;) Недела накај 7 ипол кој е за нека пише кој не немора, ние шо сме за ќе си се дружиме ;) А за зелено со Парва можеме и да се снајдеме каде што како и тоа не е проблем. Ајде веќе еднаш да се збереме повеќе луѓе, аман од овие истиве ми се смучија :p БајДВеј длабоко се извинувам на Шмекси шо не го запознав а ме чекало детето, другооо на Bum-Bum и на Марија срам да им е шо не дојдоа :gjavol Ајт сега поздрав нездраФ и се читкаме у некоја друга прилика :*

Се извинив длабоко и со каење што не дојдов :D
Реков надополнувам следна собиранка.
Штом вие ќе се снајдете ајде мене е ми е проблем да дојдам кај и да е собиранката : )

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
И јас сум за кафе шема што да не, башка и има кафичи кај шо можеме и 20 души да седиме не е проблем ;) Недела накај 7 ипол кој е за нека пише кој не немора, ние шо сме за ќе си се дружиме ;) А за зелено со Парва можеме и да се снајдеме каде што како и тоа не е проблем. Ајде веќе еднаш да се збереме повеќе луѓе, аман од овие истиве ми се смучија :p БајДВеј длабоко се извинувам на Шмекси шо не го запознав а ме чекало детето, другооо на Bum-Bum и на Марија срам да им е шо не дојдоа :gjavol Ајт сега поздрав нездраФ и се читкаме у некоја друга прилика :*

Кое дете бе? :D

Ептен тебе те чекав, дури и доцнев а и ме чекаше другарот да ме собере.Ова нема да помине само така :D :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and parvati

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град

И јас многу длабоко ви се извинив...
Ама што да правам ..така испадна...имав некоја многу битна работа :(
Наредна собиранка и јас доагам...а не ми смета и да биде кафич некојј ♥

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Кое дете бе? :D

Ептен тебе те чекав, дури и доцнев а и ме чекаше другарот да ме собере.Ова нема да помине само така :D :D
И нема да помине да си знаеш :sreken Имаш време до недела да смислиш како ќе ме казниш :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum