Па баш и не е...сакам да те прашам нешто....тебе идеше ли ти се у скул? сваќем дека животот после средно не е лесен...
Па баш и не е...сакам да те прашам нешто....тебе идеше ли ти се у скул? сваќем дека животот после средно не е лесен...
да ти кажам искрено.....и ми се иде и не ми се иде.....ми се оди затоа што правиме големи глупости во класот и ги нервираме професорите.....ссите зафрканции глупости ......вистини и предизвици.........испрашувања и тестови....... препишување и ценкање....ахахахахаПа и ми се одеше а не дека и не ми се одеше ама ете да ве охрабрев малку де
Аууу познат дијалект ....ќе пуминеее.
за животот ли......ако е за тоа добро зависи за како кој.......некои кукаат се жалат други кулираат........Па баш и не е...
Во секој случај животот после средно носи многу поголеми обврски ....а зависи да кој како ги прифаќаза животот ли......ако е за тоа добро зависи за како кој.......некои кукаат се жалат други кулираат........
Среќно ...и уживајај ја ке бегам да си спием....не сакам утре да изгледам како зомби кога ќе ги читаат новите класови....
гуд лак мај френд.ај ја ке бегам да си спием....не сакам утре да изгледам како зомби кога ќе ги читаат новите класови....