Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Шмекси а нешто паметно си направил со тепачката или?
Извини мене тоа ми е спуштање на ниво на кое не си.
Абе може не си ама може и си.
Има и друго решение,односно повеке решенија,си имаат локалите обезбедување или пак,без да треба да се пожалам некаде,ке го променам местото на стоење....може има и други решенија ама уште пола од мозокот ми спие.Ама на друг начин размислуваме сите.Така да кој каде сака се спушта и извишува.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Абе може не си ама може и си.
Има и друго решение,односно повеке решенија,си имаат локалите обезбедување или пак,без да треба да се пожалам некаде,ке го променам местото на стоење....може има и други решенија ама уште пола од мозокот ми спие.Ама на друг начин размислуваме сите.Така да кој каде сака се спушта и извишува.:)

Ако не ја превземеш сам ситуацијата во свои раце не очекувај дека некој друг ќе ти помогне.Обезбедување ставиле само на влезовите и пред сцената.
А и едно јако обезбедување беше, дечки млади ептен спремни.Бар ај да беа високи или крупни за да совладаат група на луѓе.
А место на стоење не менувам.
Јас бев културен, културно си пиев пиво и си уживав.А тоа што некој е битанга без домашно воспитување тоа е друго.Ете му го градски парк, нека си земат музика и имаат цела ливада за борење, пеливанство и што уште не.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако не ја превземеш сам ситуацијата во свои раце не очекувај дека некој друг ќе ти помогне.Обезбедување ставиле само на влезовите и пред сцената.
А и едно јако обезбедување беше, дечки млади ептен спремни.Бар ај да беа високи или крупни за да совладаат група на луѓе.
А место на стоење не менувам.
Јас бев културен, културно си пиев пиво и си уживав.А тоа што некој е битаанга без домашно воспитување тоа е друго.Ете му го градски парк, нека си земат музика и имаат цела ливада за борење, пеливанство и што уште не.
Јас ако добро разбрав и од твоја страна имало пеливанство кое се истакнува и тука на форумот.:)
Но тоа си е твое како ти ке постапиш и не ми смета.Само си напишав како можеби јас би постапила.
А околу обезбедувањето,нема врска висина,должина ширина за да се биде обезбедување,некогаш силината не зависи од големината на клетките врз човекот.
Но ете и тоа е само мое мислење.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас ако добро разбрав и од твоја страна имало пеливанство кое се истакнува и тука на форумот.:)
Но тоа си е твое како ти ке постапиш и не ми смета.Само си напишав како можеби јас би постапила.
А околу обезбедувањето,нема врска висина,должина ширина за да се биде обезбедување,некогаш силината не зависи од големината на клетките врз човекот.

Да се надоврзам на мислењево.
Сам си кажуваш дека си дел од битангите како што ги нарече.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Си решил на начин којшто смета дека е правилен за него.
Како и да е .. јас барем си оставам (99% од случаите) тоа да го решат надлежните, или им кажувам или си гледаат самите.
Бар кај нас затоа ги бива.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Тоа не беше ништо во споредба што можев да направам доколку некој ми го уништува мирот.И тоа намерно.
Обезбедувањето постојано гледаше и ништо не превземаше.
Јас џабе ли викам дека треба ситуацијата да ја превземеш во свои раце?
Да се надоврзам на мислењево.
Сам си кажуваш дека си дел од битангите како што ги нарече.

Е, фала ти :)

За битанги битанга сум, јебига така ме научиле.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК
556516_431731156868086_1745650801_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini
Статус