ај океј, објаснувањата понекогаш немаат крај
чекаме нова колумна или тема од Deviously Devilish
оваа ми се чини ја исцрпевме, м?
Изгледа само јас го разбрав девојчетоај океј, објаснувањата понекогаш немаат крај
Секако. Ние сме тука за да коментираме, а дали постовите ќе бидат позитивни или негативни, зависи од неа.ај океј, објаснувањата понекогаш немаат крај
И од насСекако. Ние сме тука за да коментираме, а дали постовите ќе бидат позитивни или негативни, зависи од неа.
Па сега... мене лично, и на повеќето не ни се допадна колумната, и 99 % од коментарите се негативни. Ако објави друга колумна, ќе видиме тогаш.И од нас
ај океј, објаснувањата понекогаш немаат крај
За негативен коментар ги сметам личните навреди,а не коментарите во врска со колумната.Па сега... мене лично, и на повеќето не ни се допадна колумната, и 99 % од коментарите се негативни. Ако објави друга колумна, ќе видиме тогаш.
Па сега... мене лично, и на повеќето не ни се допадна колумната, и 99 % од коментарите се негативни. Ако објави друга колумна, ќе видиме тогаш.
Јас сваќам негативна критика, и поштувам искрено мислење. Само мене ми засмета тоа што ме направивте - прост мрчатор што хејта се наоколу и незнае што кажува, а јас само сакав да дообјаснам нешто во коментарите, чисто да го доловам моментот. Се друго од моја страна е испочитувано