Strumica Open Festival

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Лелее колку сакам на прљаво казалиште да одаммм, им ги сакам песните!
Штета што веќе испланирав во Охрид да одам :(
Поим немав дека постои фестивалов.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па фестивалот од 13-ти, а ние дури денес со инфо :D
melpomena
И јас сум бил на концерт на Мизар и немаше ниеден пијан, ниедна тепачка, ниедна шутка. Тогаш си отидов здрав и читав дома, без скинати патики:)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица

ќе снимам што можам ќе гледате што и како е било :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Martin_MKD

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се чудев зошто Цаци не информира или Кирилот,за нив знам дека се од Ср.
Иначе јас знам само за 16,17 и 18 дека има.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па фестивалот од 13-ти, а ние дури денес со инфо :D
melpomena
И јас сум бил на концерт на Мизар и немаше ниеден пијан, ниедна тепачка, ниедна шутка. Тогаш си отидов здрав и читав дома, без скинати патики:)
За ниту еден немој да ми тврдиш исто така,оти можеш само за себе и околу тоа можам да ти верувам,за друго,не. :)
Знаеш дека мизар ми беа случајно сомнати и мн добро знаеш зошто ги спомнав гаштите и мајците :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Се чудев зошто Цаци не информира или Кирилот,за нив знам дека се од Ср.
Иначе јас знам само за 16,17 и 18 дека има.

Јас пишав во темата за исвестувања за концерти, цел месец порано, посебна тема не отворив :D инаку има да, само што се наши групи повеќе, односно струмички, ма да и тие се добри, и имаме трки на келнери, ликовни колонии, театарски претстави, поезии, што ли се нема... а на 16,17,18 се главните вечери, инаку цела недела трае :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Martin_MKD

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас пишав во темата за исвестувања за концерти, цел месец порано, посебна тема не отворив :D инаку има да, само што се наши групи повеќе, односно струмички, ма да и тие се добри, и имаме трки на келнери, ликовни колонии, театарски претстави, поезии, што ли се нема... а на 16,17,18 се главните вечери, инаку цела недела трае :D
ЕЕеее тогаш се извинувам,и тогаш нека не се жалат другите оти не биле информирани :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Е ајде да пренесам како беше вчера: оној кој не дојде, да му биде мака :D нешто незаборавно беше... најзабавно беше секако на Прљаво Казалиште, многу беа интересни, пеачот дојде во публиката доле, гитаристот се фрли во публиката, на крајот ги натераа на момчињата да си соблечат маиците, бидејќи ние девојчињата бевме погласни во пеењето на ми " пијемо "... абре многу беше добро :frantic лудница беше... како втори би ја додала Дани, и таа направи невидена рок журка, каква што повеќето не очекуваа, си ги соблече штиклите, играше, сите во публиката беа разиграни... инаку за публика имаше премногу, ако за нив имаше толку многу луѓе, можам да замислам што ќе биде на Цеца :D и за крај Суперхикс, не беа нешто посебни, публиката беше гласна само на последните две песни, односно нивните најпознати, Африка и Песни глупави (party) после ќе ви ставам некои слики, да видите што и како е било :D навистина незаборавна вечер :sreken