Зошто мажите сакаат кучки? (зошто мажите се женат со кучки)

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
прашање до машкиот дел на форумот :) инаку авторката на Бестселерот Зошто мажите се женат со кучки, "кучките" ги дефинира како "силни жени, со достоинство, кои знаат што сакаат а што не"..

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Аааааnd the big point is???

Ова дефиниција е дека мора да се ожениш со кучка? Тогаш значи сите кои се омажиле се кучки. Брееееј, не сум знаел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
Аааааnd the big point is???

Ова дефиниција е дека мора да се ожениш со кучка? Тогаш значи сите кои се омажиле се кучки. Брееееј, не сум знаел.

кучките ги дефинирав како "силни жени, со достоинство, кои знаат што сакаат а што не"..
жени кои се дрски, самоуверени, горди и достоинствени..

Не знам јас со мачка сум оженет.

Сеа глеам грешка го формулирав насловот :) хахах

Последна промена од модератор:

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Многу ме нервира таа "дефиниција". :nah
Девојки што се прават кучки, односно, мислат дека е супер да си кучка. Хахахахахахахахах. Не ме заебавај.
Демек, ако си дрска, значи дека си одлучна и знаеш што сакаш... Bitch please. Резил се таквите девојки за женскиот род. Можеш да бидеш силна и достоинствена жена без да бидеш кучка, со его до небото. Псссс, јас сум прав пример. (wasntme)

Последна промена:

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
31
дека кучето е најдобар пријател на човекот :zelen

немора да значи оти одлучна и жена со цврст карактер е "кучка"... постојат слични особини со оваа аналогија ама има и доста спротивни. За да те викаат "кучка" може да бидеш и доста ископлексирано суштество кое ги дави сите околу него. Ако гледаме од оваа страна и не би рекол дека некој би сакал да биде во односи со таква личност.

Како и да е темата е малце без основа, не гледам некој простор за дискусија, а и авоторот богами не се потрудил да не почести со поопширен вовед.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
godzilla-facepalm-godzilla-facepalm-face-palm-epic-fail-demotivational-poster-1245384435.jpg

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Кучки? Ги има, не дека ги нема. Ама јас би рекла дека мажите сакаат цврсти, силни, достоинствени и самостојни жени.
Женскиот род = животинско царство...

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner