зарем сумљаше во мојот изборпод импресии сум од тебе
на тебе лејди би ти напакостила со две плати однапред
зарем сумљаше во мојот изборпод импресии сум од тебе
е да парвати,после 5 страни од темата во не цел еден ден,и кога на шестата ке се појави групација која претходно ја нема,се со цел да ја смести темата таму,во тој случај и јас би го предложила истотосамо канта за овуј тему, само канта!
: ) еее кај си шураааааааби му фрлил канта врз глава.
срам да ти е психобили....ајде уништете ја,бобо почна,близнак и легионер продолжија,ти доврши јатаму кај што на мајка ти некој и го турааааааааааааааа
ќе ми искешираш а? епа идеме на одмор заедно ако е таказарем сумљаше во мојот избор
на тебе лејди би ти напакостила со две плати однапред
шо збориш у множински родови бе, ја не се групирам јас сум сам неам групи освен некоја групичка со некои форумџики тука шо се групираме у групњаци. Што си ти пакост-жена еј одма да се караш ццц абе би те затворил у подрум сеа 3 недели и тоа само туршија да јадешDr.Gonzo ме превари тигрицата
би излегла од подрумот,оти сум многу вешта,и со мотив да ти напакостам тебе оти си над мене,нели така оди темата а и на сите оние кои сакаа да врегаат групирани мегу себе,одредени членови,да не речам сите....а кога некој ке проба да ве сузбие се осекате малку поинаку....ама не верувам дека ке се осети пакоста,оти не е со иста мера,а и неможам јас со толкава