Зошто жените изневеруваат?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Леле каква утеха :rofl
Е да де,секоја една работа се споредува со некаде,па ајде плус ние не знаевме,убаво што ни кажаа за во странство :D
А може па тие што пишуваат зошто изневеувале жените,си осетиле на своја кожа па ни раскажуваат :mstickle наместо да се запрашат кај е грешката,зошто биле изневерени,жената била азгнка или до нив е нешто.Па и да била азгнка,очите кај им биле? :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Lady*

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Па да, ние сме највеќе криви. (facepalm) Жените се светици. Тие над 33 највеќе изневеруваат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па да, ние сме највеќе криви. (facepalm) Жените се светици. Тие над 33 највеќе изневеруваат.
Не се светици,ама ти пак најди си таква каква што сакаш,ако не постоеле секакви жени,денес немаше да постоиш ни ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and slb_bobo

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Оти има некои луѓе на планетава што не еволуирале повеќе од мајмун.
Мажи, жени, сеедно.

Секој со малку грам мозок ги решава проблемите и не оди со друг криејќи се како ај да не го речам зборот.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Мене па воопшто не ме иритираат копираните теми...
Па неможе човекот топла вода да измисли...
Некој напишташ статија и он ке ја копира нормално,...
Или треба да ја измени наместо бидејки да пише зашто...само за на вас да ви биде поразлично -.-

Мене ме нервира тоа што самата тема е глупава....
Не гледам некоја дискусија тука...Зашто изневеруваат...
Па тоа е кај секоја различно....:D
и мене не ме иритира една тема да ја има на многу форуми. Форумите се места каде што се дискутира за актуелни теми од секојдневниот живот. Не навлегувам дека темава била глупа.
Проблемот е што копира цел воведен пост од друг форум.
Ова ме наведе на кајгана
9iu1.png

0bPuZ.png

Смајлито :vozbud:

Ова нема линк до статија...значи е копирана директно, без да ги измени зборовите. Legioner ја копирал од првиот пост на истата тема на друг форум.
Добро де до кога ќе се убедувате дали треба или не треба да е копирана ? (facepalm)
Факт е дека темата е глупа(facepalm) Или барем кога веќе отварал нека отвори една и зошто мажите изневеруваат (bravo)
Лејди :) мислам дека насловот би бил: Зашто изневеруваме?
konkretno ako ja prelistase temata ce videse deka e od statija prezemena pa kopirana na kajgana znaci ne e avtorsko delo na forumdzija na kajgana.
Toj moment go razjasnavme
da odime po odnos na temava .
Prasanje do devojkite
Mora li da e neverstvo vo prasanje pa da se vrati na ist nacin, ili pak zapostavuvanje
Sto bi ve nateralo vas na toj cekor, a znaete deka so toa ce go povredite vasiot partner zasekogas.
Никој не рече дека е авторско дело на кајгана или нејзин форумџија, проблемот е што си ја ископрал сосе смајлите од кајгана....сигурно на некој сајт среде статија нема смајли
еве отвори ти такава тема
темата баш е солидна обработува актуелен проблем а каков е воведот најмалку е битен битни се одговорите по темата, значи одговори не тролање по истата
Ова е актуелен проблем откако постои човештвото :)
Темава во општи муабети. (facepalm)
Копирана и глупа. Чаре? Канта.

tumblr_m7cculFVGO1r9jqfk.png

Не се светици,ама ти пак најди си таква каква што сакаш,ако не постоеле секакви жени,денес немаше да постоиш ни ти.

true-story-neil-patrick-harris.png

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
048 Се согласувам позивен,бар смајлито да се тргнело :D ама пак ке кажам,ако авторот не се срами од тоа што не се ни потрудува бар нешто свое да вметне да измени,тоа не значи дека ние не смееме да постираме што сме приметиле :D
Во тие случаеви имам посебна инспирација за како беше?Спамење? (wasntme) :D ...јес јес.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Lady*

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
и мене не ме иритира една тема да ја има на многу форуми. Форумите се места каде што се дискутира за актуелни теми од секојдневниот живот. Не навлегувам дека темава била глупа.
Проблемот е што копира цел воведен пост од друг форум.
Ова ме наведе на кајгана

и што ????
оргинална тема е ???
не ја превзел тој од некоја статија
ах бе такви сте вие место да се дискутира за темата да се шири дебата се дискутира за потелото на истата
мислам еј :eek: што ти е проблемот ??? да дебатираш или да какаш на тема

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
048 Се согласувам позивен,бар смајлито да се тргнело :D ама пак ке кажам,ако авторот не се срами од тоа што не се ни потрудува бар нешто свое да вметне да измени,тоа не значи дека ние не смееме да постираме што сме приметиле :D
Во тие случаеви имам посебна инспирација за како беше?Спамење? (wasntme) :D ...јес јес.

твоиве теми саде мудрости се :giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
твоиве теми саде мудрости се :giggle
Абе ајде остај ги моите,што ке им кажеш еве на другите,јас си кажав дека не ми сметаат :)
оди најди од некаде нешто ископирај за да можеш да им одговориш :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*