Зошто жените изневеруваат?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Добро де до кога ќе се убедувате дали треба или не треба да е копирана ? (facepalm)
Факт е дека темата е глупа(facepalm) Или барем кога веќе отварал нека отвори една и зошто мажите изневеруваат (bravo)

еве отвори ти такава тема
темата баш е солидна обработува актуелен проблем а каков е воведот најмалку е битен битни се одговорите по темата, значи одговори не тролање по истата

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Темава на почетокот беше зошто жените изневеруваат, сега е дали треба или не да се копираат теми од други форуми :giggle
Не изневеруваат сите жени прво и основно. Глупаво е да се глобализираат работите така. Второ причината поради која некои изневеруваат сигурно е многу покомплексна отколку обичен плиток секс или некоја слична банална работа.
А во врска со копирањево на темиве мене лично ми е сеедно. Ако веќе некој најде некоја интересна тема нема зошто да не ја превземе, па и тој некој ја превземал од некој итн.

нормално дека секој девојка не изневерува, али кога би дошла до тој чекор што би те навело ???
тоа ми ее целта да ја откријам мистиката на женскиот мозок :pusi :sram :giggle
а во однос на тоа што другарчинава ми замеруваат за копиранава тема е најмалку важно важна е дебатата меѓу нас

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Ако отвори за тоа ќе треба 3 дена да ги пишуваме причините вака бар за жените има помалку причини:zelen

мислиш дека е така
нека отвори тема ќе видиме како ќе биде и мене ме интересира баш што одговори ќе има

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
темата баш е солидна обработува актуелен проблем а каков е воведот најмалку е битен битни се одговорите по темата, значи одговори не тролање по истата
Не не ти си по отварањето..ептен те бива па ти препуштам тебе ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and $3Я3|\||)&p&†Y

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Овде кај нас ништо не е, да видите во странство колку изневеруваат. :rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ова не е актуелен проблем,актуелен е кога нешто е ново и моментално,а ова со изневерувањето мажи жени е актуелно уште кога ни ти не си постоел,,и ке биде засекогаш.
Немам ништо против темата само вовед од а до ш ископиран укажува само на една работа а тоа нас не треба да не иритира.
Ако авторот не се срами нека си ја постави така,само колку да не се трупат теми јас во овој случај би ја насловила зошто изневеруватт жените односно мажите,оти и онака ке се пишува во неа и за едните и за другите.
Според мене нема разграничени работи ради кои изневеруваат само мажите или само жените.Тоа си е индивидуално и зависи од карактерот и околностите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*