Зошто жените изневеруваат?

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Не е во ред да копира. Јес да во овој случај нема некој јак вовед, малку повеќе разглабано за почеток. Ама не е ич ок. пошо има некој кој тупел саати и саати за да ја пише воведната мисла, а сеаа некој друг комплетно му зима труд.
У ПРАВО СИ АМА СЕПАК МИСЛАМ ДЕКА Е ПРЕВЗЕМЕНО ОД НЕКОЕ СПИСАНИЕ

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Bum-Bum

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Добро де до кога ќе се убедувате дали треба или не треба да е копирана ? (facepalm)
Факт е дека темата е глупа(facepalm) Или барем кога веќе отварал нека отвори една и зошто мажите изневеруваат (bravo)

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Ако отвори за тоа ќе треба 3 дена да ги пишуваме причините вака бар за жените има помалку причини:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Темава на почетокот беше зошто жените изневеруваат, сега е дали треба или не да се копираат теми од други форуми :giggle
Не изневеруваат сите жени прво и основно. Глупаво е да се глобализираат работите така. Второ причината поради која некои изневеруваат сигурно е многу покомплексна отколку обичен плиток секс или некоја слична банална работа.
А во врска со копирањево на темиве мене лично ми е сеедно. Ако веќе некој најде некоја интересна тема нема зошто да не ја превземе, па и тој некој ја превземал од некој итн.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Жените изневеруваат затоа што и машките изневеруваат.Од чист кејф, мало ти е курето, немаш пари да ја однесеш бар еднаш месечно на вечера, ја нервираш, и се лигавиш итн итн.
Не можеш точно да кажеш.
Тоа ти е исто како да прашаш што пие кравата на slb_bobo :D

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Не е во ред да копира. Јес да во овој случај нема некој јак вовед, малку повеќе разглабано за почеток. Ама не е ич ок. пошо има некој кој тупел саати и саати за да ја пише воведната мисла, а сеаа некој друг комплетно му зима труд.

konkretno ako ja prelistase temata ce videse deka e od statija prezemena pa kopirana na kajgana znaci ne e avtorsko delo na forumdzija na kajgana.
Toj moment go razjasnavme
da odime po odnos na temava .
Prasanje do devojkite
Mora li da e neverstvo vo prasanje pa da se vrati na ist nacin, ili pak zapostavuvanje
Sto bi ve nateralo vas na toj cekor, a znaete deka so toa ce go povredite vasiot partner zasekogas.