Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
цццццц абе алоооооооооооооооо чилувам у 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
Па да беееее, одкај негде 12 до сега си чилуваааам цело времееее (smoke) јадеееев, многу јадев, сладолед, пуканкииии, крем бананиии, пиев вода, чипс јадев, чоколатца ај лав ју јадев (inlove) сеа кога дојдов јадеееев пржено пипер со патлиџан со сиренце па малку жопска, па колаче едно со мармалад со лубеница заедноо и сега пак лубеница и фул сум готовооо, ќе пукнам! :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Дај боже да е така и да грешам.....туку сакав да те прашам,нели дечкото ке доагаше,така прочитав низ темиве имаше напишано дузина пати,шо бидна?кога? (inlove)
А иначе не дај боже да се запустам.
Да се запустиш?! :^)
Инаку да ЌЕ доаѓаше, ама ништо, неможе, има некои ствари таму недовршени, мора да остане уште 3-4 месеца минимум, така да АЈ ЕМ ФРИИИИ сега за сега, дур не се видам со него пак ;) Ама си го сакам јас како и да е (inlove) Циган мој

• Ми се допаѓа

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Па да беееее, одкај негде 12 до сега си чилуваааам цело времееее (smoke) јадеееев, многу јадев, сладолед, пуканкииии, крем бананиии, пиев вода, чипс јадев, чоколатца ај лав ју јадев (inlove) сеа кога дојдов јадеееев пржено пипер со патлиџан со сиренце па малку жопска, па колаче едно со мармалад со лубеница заедноо и сега пак лубеница и фул сум готовооо, ќе пукнам! :mad
како јас неможам толку да јадам,алал да ти е.ја ке станам 200кила ако јадам ко тебе

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па така ти погоре напиша,да не заборави,нема 5 мин поминато :frantic ....и после да не сум била загрижена (worried)
ајде бегам од темава,многу спамери на едно место може вирус да се фати......добра ви нок. :pusi

• Ми се допаѓа

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
како јас неможам толку да јадам,алал да ти е.ја ке станам 200кила ако јадам ко тебе
Абееее мисли сиии, да дојдеш еден ден со мене, уствари ај бе на собиранка ќе дојдеш, че те почастам нешто да видиме дали ќе јадеш ко стока или не ;):rofl

Па така ти погоре напиша,да не заборави,нема 5 мин поминато :frantic ....и после да не сум била загрижена (worried)
ајде бегам од темаба,многу спамери на едно место може вирус да се фати......добра ви нок. :pusi
Аааааа па да се запустите двете бреее ееееееј, да не се сфатело една проста ствар (facepalm) Ја си легнувам бе, не бегам, никад не сум бегала, ама многу ми е тешко на стомаков, морам да си легнам ;) Ајде гуд најт мај диааааар (hug)

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Аааааа па да се запустите двете бреее ееееееј, да не се сфатело една проста ствар (facepalm) Ја си легнувам бе, не бегам, никад не сум бегала, ама многу ми е тешко на стомаков, морам да си легнам ;) Ајде гуд најт мај диааааар (hug)
Сватено е се,безгрижно да ми спиеш.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
оваа помина прегеска и го бараше .... parvati па не кажа зошто..дали му требале мајстори за дома..(think)

553541_10151273818534018_847224523_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
пред малце купив едни од последните карти за на северна трибина за вечерашниот натпревар Вардар - Бате Борисов :igra

јужна и источна распродадени, неколку карти имаше за западна и северна ! :wavespin

ке биде полн стадион, ке има огромна подршка, само да дадат еден гол и да не примат ни еден ! (party) (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The Tramp
Статус
Затворена за нови мислења.