Јас сакам помалиии, ама зависи колку е тоа малку, а малку повеќе само ќе гледаш и ќе учишке ме пуштите и мене, малце сам помал, ама да ме поучите![]()
![Mstickle :mstickle :mstickle](/images/styles/pack3/mstickle.gif)
Јас сакам помалиии, ама зависи колку е тоа малку, а малку повеќе само ќе гледаш и ќе учишке ме пуштите и мене, малце сам помал, ама да ме поучите![]()
Аууууу идемооо, може можеее, биче жустро осеќам уште од сега јасја сам близнаци у поднзак, такој да ск за ск ми смо троицa, тајгрвомн и трабл су туја и још некоја......и
и........................и групњаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак : )
15 годинке бе, не сам много мал, а и може само да гледам, знаеш сг средња можда ке даде некоја па да се научу јаЈас сакам помалиии, ама зависи колку е тоа малку, а малку повеќе само ќе гледаш и ќе учиш![]()
Леле детенцееее15 годинке бе, не сам много мал, а и може само да гледам, знаеш сг средња можда ке даде некоја па да се научу ја![]()
Леле детенцееееАма и ти кумановац а?! Ц ц ц... се накотивте брееееј
Ај да не идеме оффтопик, можеш да гледаш само, стварно си мало уште за тие работи![]()
Аууууу идемооо, може можеее, биче жустро осеќам уште од сега јас![]()
Кај овој парвати не се ни знае за кој се однаса, ни кој би плеснал, ни кој е дете....да.
едит лол, бегај бе дете ке те плесну и тебе хахахаха
да се однасаше за тајгрвомн, не сам пеерче да плесну мушко а још помалце п***р педофил : )