Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Ја еве се откажуем. Не сакам ни да живим ни да работам у Скопје. Ако се селим, ќе се селим негде надвор од Македонија. Инаку си седим у тетоово:cool: И дечко ете Тетовчанец си имам, така да за мене гајле ич немајте:):)
ххахаха добро ее не си опасна ти,те сакаме(inlove)
:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
mnoo sakam da kazu ej , mnoo !!!
ni sHfajcarski navien saat ne e ponavien od mene, zimi sfe ej ! meljam
kao prvo jutre pravimo forest zur, skopjani vs kumanofci u dunde si mamino daleko : ) ke se ispobegamo od alko hol : )
kao ftoro Kate hepi ti brdej josH edn put, treta srekja nelo : )*&
kao treto Kiti ti si nenormalno luda, mnoo kidasH ss rime : ) fassscinirasH ej
kao sedmo komsHike mnoo si seksi, znacHi mnoo ej epten si seksi samo faca ti e ne se vrti molim ti se : )
Од трето на седмо отиде а? лелееееееј.... (facepalm)
Него ај ја ќе кажам како четврто петто и шесто (седумсто не) кумановац ќе ти го направиме гзот парче на журкава!!! (muscle):mstickle
А куде е тај журка уствари?! :rolleyes::D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and TIGERWOMAN31SK

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Ја еве се откажуем. Не сакам ни да живим ни да работам у Скопје. Ако се селим, ќе се селим негде надвор од Македонија. Инаку си седим у тетоово:cool: И дечко ете Тетовчанец си имам, така да за мене гајле ич немајте:):)
топ

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
Некој напомена тука некаде по форумов дека ова парче не му се свиѓало. Мхм, јас ја скапав, лежерна верзија со цедевита од шумско овошје (искрено ова нешто „пуши“! It sucks! ) И да де, не ми се свиѓа шо само рефренот го имат убацено како theme song за PLL ама иде и вака (nod)

допуна:
I'm still here bitches... and I know everything!
-A
ова као дел од серијава шо ми е најјак :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Selene

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК дека многу мразам скопјанки, многууууууу :cenzura :place:place
Ај ај ај,ако е заради она што мислам (worried)

СДК утре т.е после одам за Претор на неколку дена, па можеби Охрид, но знам дека сигурно ќе одам и во Скопје неколку дена.
Не знам дали ќе имам нет да пишам некое мислење, ако најдам нет ќе се вклучам ако не останете ми поздравени и бидете послушни. :giggle
Се читаме за неколку дена :*(hug)
Убаво да си поминеш Сарах :*

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Некој напомена тука некаде по форумов дека ова парче не му се свиѓало. Мхм, јас ја скапав, лежерна верзија со цедевита од шумско овошје (искрено ова нешто „пуши“! It sucks! ) И да де, не ми се свиѓа шо само рефренот го имат убацено како theme song за PLL ама иде и вака (nod)

допуна:
I'm still here bitches... and I know everything!
-A
ова као дел од серијава шо ми е најјак :frantic

Песнава ја извади серијава. Инаку е толку размолкнато дејството, толку ништо не се случува, удав.
Ама песнава вреди за 5.

• Ми се допаѓа
Реакции: Стоименов

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
Песнава ја извади серијава. Инаку е толку размолкнато дејството, толку ништо не се случува, удав.
Ама песнава вреди за 5.
На седма епизода сум и ме влече понатаму да ја гледам. Објаснив повеќе у темата за неа :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Од трето на седмо отиде а? лелееееееј.... (facepalm)
Него ај ја ќе кажам како четврто петто и шесто (седумсто не) кумановац ќе ти го направиме гзот парче на журкава!!! (muscle):mstickle
А куде е тај журка уствари?! :rolleyes::D
u dunde si mamino : ) edn put sam tam bija i gubismo se dva saata da ga najdemo mesto : )
nekoj si manastir u nekoe mesto sHto se vika zabel north of Kumanoo : ) u sHumu...
a gz....gz ne ti daam : P hhh

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble
Статус
Затворена за нови мислења.