Форумска љубов | Форумски пар

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај да не ја правиме темава чамче папарацо фотографии и такви мити ствари пуна со претпоствки и теореми, сметам да ги кажеме само оние кои стварно во животот се форумски пар. Јас осим Praetorian и Реми, други неам појма кои се.
Еве цитирано шо бара авторов на темата :)

Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . :D Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално? :frantic :D

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Еве цитирано шо бара авторов на темата :)

Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . :D Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално? :frantic :D

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)
пеки.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
абе нели од битола беше? „Пеки“ се мисли на „во ред“