Состанок „на слепо"

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Сега викендов со 4FUN ќе се видам, запознаени сме преку нет, на форумов па ќе пишам шо како :Р
Иначе сум имала средба шо ми ја договориле другарките демек да се фатам со едно дете ама кога го видов..буквално избегав. Воопшто не личеше како на сликата на фејс шо му ја видов.

Епа затоа состаноци на слепо не се прават. Пишуваш со еден ти се појавува трет, и такви слични глупости. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Пак стара песна си тераш.

Пишувај на зададената тема а на да кажуваш кој како да пишува и какво понашање има. ;)
Епа затоа состаноци на слепо не се прават. Пишуваш со еден ти се појавува трет, и такви слични глупости. :D
Се што напишав беше на зададената тема.
Не сум ни прва а ни последна која апелира да не се одговара со да и со не на одредени теми,а секогаш кога ке ти поставам прашање во склоп на тема ти имаш некоја нелогична реакција....во конкретниов случај на прашање со прашање одговори и после чучко ти е крив :giggle
За разлика од тебе како во примеров погоре ти пак кажуваш што треба да се прави а што не треба и во реалниот живот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Се што напишав беше на зададената тема.
Не сум ни прва а ни последна која апелира да не се одговара со да и со не на одредени теми,а секогаш кога ке ти поставам прашање во склоп на тема ти имаш некоја нелогична реакција....во конкретниов случај на прашање со прашање одговори и после чучку ти е крив :giggle
За разлика од тебе како во примеров погоре ти пак кажуваш што треба да се прави а што не треба и во реалниот живот :)

Јас немам намера ко тебе да пишувам реферати. Одговарам кратко и јасно. Ако ти смета, заобиколи го моето мислење. И доста со оф-топик.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас немам намера ко тебе да пишувам реферати. Одговарам кратко и јасно. Ако ти смета, заобиколи го моето мислење. И доста со оф-топик.
Кога веке ти смета офф топик можеш да го покажеш тоа неправејки офф топици ;) ....а не да правиш поттик за истите а после наредби да издаваш.
ја почитувам твојата определеност да пишуваш кратко,а колку е тоа јасно за оние што читаат е друга работа.
Јас ако ти поставив прашање не те навредив.
Можеше да се направиш наудрен дека не си го прочитал,и самото тоа ке имаше значање дека сметаш дека се што си сакал си напишал и сметаш дека е јасно и нема потреба од додатен коментар.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мајорче а досега не си бил? (wasntme)

(shake) како шо се сеќавам.
До сега никој не ми уредил средба, сам си средувам и претходно ги знам девојките со кои излегувам. Можит малу ги знам, ама пак ги знам:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA