Аааааа па тоа обавезноооо, без тоа каде The_Mayor само да те предупредам за деновиве, не ти каѓувам за ко точно, ама да си знаеш да вежбаш 69ка пошо ја сум спремна и кондиционо и психичкиама глеј да ти испадне 69
Аааааа па тоа обавезноооо, без тоа каде The_Mayor само да те предупредам за деновиве, не ти каѓувам за ко точно, ама да си знаеш да вежбаш 69ка пошо ја сум спремна и кондиционо и психичкиама глеј да ти испадне 69
Абе мајоро не сака лижење ,да си знајш да не се разочараш,кога ја отворив темата за лижањето,си напиша свое мислење.Аааааа па тоа обавезноооо, без тоа каде The_Mayor само да те предупредам за деновиве, не ти каѓувам за ко точно, ама да си знаеш да вежбаш 69ка пошо ја сум спремна и кондиционо и психички
супер,значи створена сум за негоАбе мајоро не сака лижење ,да си знајш да не се разочараш,кога ја отворив темата за лижањето,си напиша свое мислење.
Ко ќе му земам еден сладолед да видиш како ќе му се присакаАбе мајоро не сака лижење ,да си знајш да не се разочараш,кога ја отворив темата за лижањето,си напиша свое мислење.
Абе и јас сум за да го разубедиш,да му докажиш дека и тоа е убавоКо ќе му земам еден сладолед да видиш како ќе му се присака
Како па да не, јас нон стоп сите ве гледам.мајорот нејке да ме гледа у последно време
Секоја вечер правам по 100 склекови 100 стомачни, 50 згибови и по 50 пати се кревам на вратило во сите пози дури и во камасутра... како сум спремен не си свеснаТоа дека се спрема за мене периодов Ама ќути не му кажувај, ќе го изненадувам
ух кај кажа почнав да горамКако па да не, јас нон стоп сите ве гледам.
Секоја вечер правам по 100 склекови 100 стомачни, 50 згибови и по 50 пати се кревам на вратило во сите пози дури и во камасутра... како сум спремен не си свесна