Вашиот антивирус

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Имав Нод 32 верзија 4.2 изгледа и ич не бев задоволен. Денес ставив Аваст! Антивирус па ќе видиме како ќе биде.:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
eset smart и не е добар ич
сфе ми се дешаа нешто у пц откако сам на есет
дајте линк за даунлоад за дооооооообар антивируз

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
eset smart и не е добар ич
сфе ми се дешаа нешто у пц откако сам на есет
дајте линк за даунлоад за дооооооообар антивируз

Ете симни го тој што го имам јас. Авира Антивир. Симни го од официјалната страна.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Кој антивирус го користите и дали сте задоволни? Јас користам kaspersky internet security 2012 и сум прилично задоволна, во комбинација со firewall и malwarebytes се чувствувам безбедна на интернет. Секако да не го занемариме фактот дека твојот компјутер неможе да биде 100% безбеден ако е приклучен на интернет, ниеден антивирус не го може тоа, така што неможеме да го очекуваме тоа ни од касперски.
Касперски повеќе перформанси ти троше одколку заштита xD
Иначе користеВ Microsoft Security Essentials па се префрлив на Avira ПОШТО МОРАВ :(
Имав Microsoft Security Essentials па стаив AVG потоа стаив Avira, па ја избришав и СНЕМАВ ИНТЕРНЕТ :eek.
Потоа пак инсталирав Avira и ми дојде интернетот. Сега сакам пак да ја бришам.. Ама ќе чекам на следна преинсталација :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Иначе користеВ Microsoft Security Essentials па се префрлив на Avira ПОШТО МОРАВ :(
Имав Microsoft Security Essentials па стаив AVG потоа стаив Avira, па ја избришав и СНЕМАВ ИНТЕРНЕТ :eek.
Потоа пак инсталирав Avira и ми дојде интернетот. Сега сакам пак да ја бришам.. Ама ќе чекам на следна преинсталација :)

Касперски еднаш во животот сум го инсалирал и никад више. Бришеше фајлови што не се заразени од вирус, кочеше и разни други глупости.

Иначе BitDefender е еден меѓу најдобрите антивируси. Сум го користел и до сега најдобар ми бил.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија

Иначе добар е Авирата зошто да го бришеш??? :eek

Јас еве го користам 2-3 години и супер е. Лета. Може имаш стара верзија па да ти кочи и такви ствари.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Касперски еднаш во животот сум го инсалирал и никад више. Бришеше фајлови што не се заразени од вирус, кочеше и разни други глупости.

Иначе BitDefender е еден меѓу најдобрите антивируси. Сум го користел и до сега најдобар ми бил.
Касперски и БитДефендер се за компјутери со ЕПТЕН ЈАКА КОНФИГУРАЦИЈА !
Касперски и БитДефендер кога го вклучуваш компјутерот ОДМА СКЕНИРАТ шо е многу глупо.
И јас еднаш го инсталирав Касперски и никад више.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Иначе добар е Авирата зошто да го бришеш??? :eek

Јас еве го користам 2-3 години и супер е. Лета. Може имаш стара верзија па да ти кочи и такви ствари.
Не, не.. Сакав MSE да ставам.. Ама кога го избришав снемав нет у пм. :mad