eset smart и не е добар ич
сфе ми се дешаа нешто у пц откако сам на есет
дајте линк за даунлоад за дооооооообар антивируз
Касперски повеќе перформанси ти троше одколку заштита xDКој антивирус го користите и дали сте задоволни? Јас користам kaspersky internet security 2012 и сум прилично задоволна, во комбинација со firewall и malwarebytes се чувствувам безбедна на интернет. Секако да не го занемариме фактот дека твојот компјутер неможе да биде 100% безбеден ако е приклучен на интернет, ниеден антивирус не го може тоа, така што неможеме да го очекуваме тоа ни од касперски.
Касперски повеќе перформанси ти троше одколку заштита xD
Иначе користеВ Microsoft Security Essentials па се префрлив на Avira ПОШТО МОРАВ
Имав Microsoft Security Essentials па стаив AVG потоа стаив Avira, па ја избришав и СНЕМАВ ИНТЕРНЕТ.
Потоа пак инсталирав Avira и ми дојде интернетот. Сега сакам пак да ја бришам.. Ама ќе чекам на следна преинсталација![]()
Касперски повеќе перформанси ти троше одколку заштита xD
Иначе користеВ Microsoft Security Essentials па се префрлив на Avira ПОШТО МОРАВ
Имав Microsoft Security Essentials па стаив AVG потоа стаив Avira, па ја избришав и СНЕМАВ ИНТЕРНЕТ.
Потоа пак инсталирав Avira и ми дојде интернетот. Сега сакам пак да ја бришам.. Ама ќе чекам на следна преинсталација![]()
Касперски и БитДефендер се за компјутери со ЕПТЕН ЈАКА КОНФИГУРАЦИЈА !Касперски еднаш во животот сум го инсалирал и никад више. Бришеше фајлови што не се заразени од вирус, кочеше и разни други глупости.
Иначе BitDefender е еден меѓу најдобрите антивируси. Сум го користел и до сега најдобар ми бил.
Не, не.. Сакав MSE да ставам.. Ама кога го избришав снемав нет у пм.Иначе добар е Авирата зошто да го бришеш???
Јас еве го користам 2-3 години и супер е. Лета. Може имаш стара верзија па да ти кочи и такви ствари.