Ајде сеа изјаснете се зошто:
1. Машкото е сексуално активно е фраер
2. Девојката е сексуално активна е к***а
(се извинувам за директноста)
Што мислите каде е корентот на сето ова?
- Според мене коренот и причината за ова е застанатиот балкански менталитет!
Првото и не е баш точно.Дечко што се фали дека поминал 30 женски, таа бројка помножија со нула (0).Таквите се срам за машкиот род.Кога ќе кажам машки род, мислам на машки кои се џентлмени, кои имаат убаво однесување кон дама и кои го ценат понежниот пол.
Секогаш го спомнувам балканскиот менталитет, во врска со девојките кои се сексуално активни.Пред се’ најдобрата другарка ќе ја издаде дека вечерта во Колосеум, запознала дечко и завршила со него во кревет.
Поим к***а за мене претставува девојка, која заради материјални причини (кола,пари) ти се нуди да имаш сексуален однос со нејзе.Таквите нажалост ги има многу и можеш да ги најдеш во секоја дискотека, се што ти треба се пари и добра кола нова или пак може и постара ама битна е марката
За девојче што сака да биде сексуално активно не можам нити пак имам причина да мислам дека е к***а, затоа што ова би требало да е слободна држава и секој има право на свое мислење и на свои одлуки.
Друга глупа работа кај поголемиот дел од машкиот род е тоа што не сакаат да имаат врска со девојка која знаат дека имала големо досие.Веднаш ја класифицираат како к***а,што е многу погрешно.
Пред се, мене не ме интересира дали таа со која што сум во врска, претходно дали имала врска, дали е „скината“, дали спиела со тројца во една вечер и слично.
Како што машкото има бујни фантазии и сака да спие со 3 девојки одеднаш, можеби иста таква фантазија има и девојката.Само што сме во Македонија