Немораш да го прочиташбрее мелпоменааа не биди толко озбиљна дај : )
седамсто грама муабет си ми напишала : )
Немораш да го прочиташбрее мелпоменааа не биди толко озбиљна дај : )
седамсто грама муабет си ми напишала : )
сфати га на кратки, прочита га на дугачки : )Немораш да го прочиташ
Јас на она што бев прашана и на она што сметав дека треба да се изјаснам,се изјаснивсфати га на кратки, прочита га на дугачки : )
фала систер ја најдовме уште од прееска Форевр ми помогна иначе и ја лани се убив од гледање на клипов ептен јака журка...здравје сакам да идам некад уште па заедно?!!!?? пара па па па па паеве сис....иначе овој клип го отепував од гледање ланиииииии...парара папапапа папааа нај јака ми е од сите....Wite sensation..нај јаки журки нормално
во Белград најблизу е...ама помина сензејшн во мај...ај може во Амстердам таму нај јако е..фала систер ја најдовме уште од прееска Форевр ми помогна иначе и ја лани се убив од гледање на клипов ептен јака журка...здравје сакам да идам некад уште па заедно?!!!?? пара па па па па па
прекрасноХехе, фала, но така е...
Надвор глува доба, градот спие, а тебе срцето со секој нов прочитан збор ти игра, ти збеснува, а ти зрачиш од насмевка, како да е најсончевиот летен ден.
знам дека помина во Београд ...а во Аматердам да не зборамво Белград најблизу е...ама помина сензејшн во мај...ај може во Амстердам таму нај јако е..