И како знаевте дека сте вие,односно како тој знаеше дека ри си парвати наш а ти дека тој е скуби? ......добро утроооооколко е мал сфет, устфари Скопје : ) hahaaa видесмо се сс скубита, онакој случајно : )
иии фраера му е*у шета сс женскиње бре : )
поздраф ScoobyDoo
ја носеше мајцу сс индиску божицу а он сс тј цртан филм, ххИ како знаевте дека сте вие,односно како тој знаеше дека ри си парвати наш а ти дека тој е скуби? ......добро утрооооо
колко е мал сфет, устфари Скопје : ) hahaaa видесмо се сс скубита, онакој случајно : )
иии фраера му е*у шета сс женскиње бре : )
поздраф ScoobyDoo
па викаш случајно,сега па на собиранку,како да те разберам бе брливо?ја носеше мајцу сс индиску божицу а он сс тј цртан филм, хх
бесмо на собиранку заедно : ) добро јутро мај мелпо мели : )
па викаш случајно,сега па на собиранку,како да те разберам бе брливо?
ичера случајно а пред две недеље на собиранку : ) a ти лафум џевџелијски да ме рајзбериш ?? : ) hhпа викаш случајно,сега па на собиранку,како да те разберам бе брливо?
Е кажи му како се објаснува на плавуша за да сватиСе запознавме на собиранка, а случајно се најдовме на железничка денес
Јас ти го разбирам дијалектот бреичера случајно а пред две недеље на собиранку : ) a ти лафум џевџелијски да ме рајзбериш ?? : ) hh
Е кажи му како се објаснува на плавуша за да свати
добро утро Скубииии