Тајната за успех на една врска

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
За жалење е тоа што сега се мисли дека мнозинството се спонзоруши а реткост е добра девојка. Пак би рекла дека мажите зјапаат и се пуштаат на такви девојки, и трошат ете 500 ден на такви и мислат дека се во добивка , а во тоа време некоја добра девојка што навистина вреди можеби те гледа и си вика ете потенцијален за нешто вистински и искрено ама тој такви сака, а не како мене... ништо.
ти држи вода постов ама добри девојки до сега не сум сретнал:)

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Куманофска шема : Осмооделенке губив невиност сс 35 годишни кои имав бмв икс шес, ауди ку пет, ку седам, да ти е*у лим глупав да ти е*у... и после ти ми кажи дека има поштени .. абе поштени.. како пошта.

• Ми се допаѓа
Реакции: m.o.p.

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
ти држи вода постов ама добри девојки до сега не сум сретнал:)
епа размисли каде ги бараш, и дали сакаш да најдеш таква. Не ја барај на погрешни места, тамо сигурно нема да си ја најдеш. Ги има, не се откажувај ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo and m.o.p.

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
епа размисли каде ги бараш, и дали сакаш да најдеш таква. Не ја барај на погрешни места, тамо сигурно нема да си ја најдеш. Ги има, не се откажувај ;)
знам дека има затоа викам дај боже добрата да ја запознам

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
за барања барам , да не допаѓање тоа да имало кои не ми се допаднале физички а биле срциња

е па тоа е значи има е сега ако сакаш стабилна врска тоа ги имаш кај тие девојки, е сега ќе си напрај и ти компромис за успешна врска треба компромис од двете страни .
нема и убава девојка и одлична врска
и друго запамти убава девојка и жена секогаш ќе ти е на удар од други машки колку и да не сака ќе попушти некој ден :kafe

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
е па тоа е значи има е сега ако сакаш стабилна врска тоа ги имаш кај тие девојки, е сега ќе си напрај и ти компромис за успешна врска треба компромис од двете страни .
нема и убава девојка и одлична врска
и друго запамти убава девојка и жена секогаш ќе ти е на удар од други машки колку и да не сака ќе попушти некој ден :kafe
ке попушти низ прозор клоцата