Тајната за успех на една врска

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Мене прво не ми е јасно што е успешност на една врска. Јас сум во врска веќе 4 и пол години, и по вашето пишување мојата врска е се освен успешна. Ние се караме мноооогу често, затоа што делот на смирување е неодолив. Ние сме љубоморни еден на друг затоа што таквите изливчиња на љубомора не потсетуваат колку се посакуваме. Ние сме се освен либерални, конзервативноста ни е храм.Доверба голема па и нема, јас од едно до друго око не верувам па не во него 100%. Сомнежот и те како може да ме заштити во некои ситуации. Комникацијата ни е врв, е тука не се разбираме што сакал да каже другиот во скоро 80% од времето. И ако по сето ова, секој пат кога ќе се погледнеме гориме од љубов, кога ќе се фатиме за рака се е како поклопено, кога ќе легнеме еден покрај друг чувството е фасцинантно, епа моата врска е УСПЕШНА. Ние сме ние, така сме се изградиле и така веројатно ќе продолжиме:)

• Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Мене прво не ми е јасно што е успешност на една врска. Јас сум во врска веќе 4 и пол години, и по вашето пишување мојата врска е се освен успешна. Ние се караме мноооогу често, затоа што делот на смирување е неодолив. Ние сме љубоморни еден на друг затоа што таквите изливчиња на љубомора не потсетуваат колку се посакуваме. Ние сме се освен либерални, конзервативноста ни е храм.Доверба голема па и нема, јас од едно до друго око не верувам па не во него 100%. Сомнежот и те како може да ме заштити во некои ситуации. Комникацијата ни е врв, е тука не се разбираме што сакал да каже другиот во скоро 80% од времето. И ако по сето ова, секој пат кога ќе се погледнеме гориме од љубов, кога ќе се фатиме за рака се е како поклопено, кога ќе легнеме еден покрај друг чувството е фасцинантно, епа моата врска е УСПЕШНА. Ние сме ние, така сме се изградиле и така веројатно ќе продолжиме:)
Со 90% не се согласувам,понатака ќе имате последици

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Со 90% не се согласувам,понатака ќе имате последици

Ќе видиме, веројатно времето ќе покаже. Со овој пост мој сакав да кажам дека работите не се секогаш 100% совршени, успешноста не се сосотои во тие две три работи кои ќе се доведат до совршенство. Врска во која настапуваат два различни карактери , и која бара труд, пот, нервози, можно е да биде успешна. Се надевам дека јас ќе бидам пример дека постои и такво нешто. Бик и Близнак , крајно не спојлива комбинација, цела астрологија е против:) но ете за сега е добро, со падови и успони, нормално;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
ПРашање вака од статистика

ако повеќето време се карате
ако повеќето време сте љубоморни еден на друг
ако повеќето време имате сомнеж еден кон друг

наспроти еден момент на огромен излив на страст

тоа е врска безврска. Ќе дојде времето кога страста наеднаш ќе исчезне. А тогаш другово ќе превагне до таа мера што може да биде погубно за личноста. Не у стилу дека ќе си недостасувате еден на друг, туку во тоа дека ќе си истерате очи. З
Ти запрашај се повторно дали вреди. Не ги вагај работите, но загледај ги последиците што понатака?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
ПРашање вака од статистика

ако повеќето време се карате
ако повеќето време сте љубоморни еден на друг
ако повеќето време имате сомнеж еден кон друг

наспроти еден момент на огромен излив на страст

тоа е врска безврска. Ќе дојде времето кога страста наеднаш ќе исчезне. А тогаш другово ќе превагне до таа мера што може да биде погубно за личноста. Не у стилу дека ќе си недостасувате еден на друг, туку во тоа дека ќе си истерате очи. З
Ти запрашај се повторно дали вреди. Не ги вагај работите, но загледај ги последиците што понатака?
Така е Саладине,ама јас кажав во трајлер а ти го кажа правото,на тоа мислев,тие навидум ситници се повеќе испловуваат покасно(y)

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
Де бе толку си сигурен? као една кола? А пари? колку се потребни за да врската биде успешна? 500 евра месечна заработка?
денешните девојки идат по пари и кола да имаш , кога ке ги имаш ке имаш и врска а за да ти опстои врската треба уште толку пари да дадеш иначе отиде невестата за друг

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
денешните девојки идат по пари и кола да имаш , кога ке ги имаш ке имаш и врска а за да ти опстои врската треба уште толку пари да дадеш иначе отиде невестата за друг
ооо не... Премногу ги ограничуваш цурите во еден кош. Зарем сите се такви?