Мистеријата за невестата на пруга

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
да не иду офтопик (лол кој ке каже дека нејке да иде оффтопик хахаха)
да брат навечер на тој место нешто шушкало и од прашину и сфетлина што се прекшуе стфарало се некоја фигура у лик на жену
мноо езиво, познаам дечка што га видеја тој и вика дека почнаја некој да ги гаѓа сс големи камења од тој место
ептен големи камења, дете е погодено у ногу, одамна тој пред две три године
ск га осфетлиле место ептен и не се дешавало више ништо, као демек тој нешто се плашило од сфетлину

Море викаат дека уште ја имало. Пред 2-3 месеци едни другари ептен јаки се направија и ај да одат со кола таму.

И знаеш што се случи на крај?
Не ја ни запалија колата. :rofl

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Имам другарка од Волково и ми има кажувано за невестава.
И еднаш имам поминато од пругата ама денски :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

The_countess

Истакнат Член
10 јуни 2012
441
545
193
30
па приказната е нешо дека кога имале свадба и кога поминувале од кај пругата ја згазил воз невестата.. и кога ќе поминува воз ти ако си кај пругата нешто те вкочанува и неможеш да мрдаш ( глупости)
а имам слушнато дека некој ја видел како лебди нагоре ( ауф морници ме лазат)
и плус тоа пред неколку години згази воз едно дете на истата пруга :|

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Глупости.....
Се збори вака во Волково ама нема благе везе со вистината...јас имам баба и дедо тамо и нема врска...на таа пруга имам седено не во 12 него цела ноќ...преполна е..цело Волково деца се собоираат навечер тамо,ни невести ни ништо нема ,нека не ве лажат

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
35
Чајџилница
имам другари не е вистина за пругата ги лажат децата за да не седат на нејзе навечер а се истураат од е**ње во доцните вечерни часови

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зар нема никој од Волково и Геге за да потврди? :D
Еве бе мене рачунај ме како од Волково зашто тамо пораснав иако се води дека живеам на др место...
НЕМА такво нешто...ГЛУПОСТИ!
:)