Мене ми е мака што навреме не пријавив математика... Знаев дека англиски ќе утнам, а на петка се надевав. Како и да е, помина.
Па да ти кажам математика е уште потешко...Мене ми е мака што навреме не пријавив математика... Знаев дека англиски ќе утнам, а на петка се надевав. Како и да е, помина.
Проблемот е што подеднакво ми одат и подеднакво ги сакам и двата предмета. Ама поради вечниот стереотип дека математиката е тешка се одлучив за англиски. Сега ми е мака. Ама ете помина и тоа.Па да ти кажам математика е уште потешко...
Математика послабо би извадила - верувај ми. Поубаво што си земала англиски.Проблемот е што подеднакво ми одат и подеднакво ги сакам и двата предмета. Ама поради вечниот стереотип дека математиката е тешка се одлучив за англиски. Сега ми е мака. Ама ете помина и тоа.
Да прашам има некој информатика интерен што полага?
Знам, ама англиски како утнав... Си скратив десет години од животот.Математика послабо би извадила - верувај ми. Поубаво што си земала англиски.
Биднало што биднало сега, нема веќе зошто да се нервираш. Вие поминавте, ама ја што ќче правам догодина.Знам, ама англиски како утнав... Си скратив десет години од животот.
Се си мислев петка ќе го направам... и на крај испадна на четворка да се надевам...тројка сигурна е веќе...
А не беше уопште тешко...јас избрзав
Јас полагам интерен информатика .. а математика имаше канта задачи ..Проблемот е што подеднакво ми одат и подеднакво ги сакам и двата предмета. Ама поради вечниот стереотип дека математиката е тешка се одлучив за англиски. Сега ми е мака. Ама ете помина и тоа.
Да прашам има некој информатика интерен што полага?