Епа кај нас еден или двајца од класот одат, поточно од нашиот клас одат претседателот и потпретседателот, поправија по некоја оценка некои професори каде фалаше на првимер 1 до 2%.Ви дадоа ли да седите на советот?
Епа кај нас еден или двајца од класот одат, поточно од нашиот клас одат претседателот и потпретседателот, поправија по некоја оценка некои професори каде фалаше на првимер 1 до 2%.Ви дадоа ли да седите на советот?
Епа бев ја и потпретседателот ама само кажавме два-три збора и ни викаат толку ај чаоЕпа кај нас еден или двајца од класот одат, поточно од нашиот клас одат претседателот и потпретседателот, поправија по некоја оценка некои професори каде фалаше на првимер 1 до 2%.
СДП шо е поентата на (под)форумот Географија кога теми за секоја можна држава се отвараат во Туризам и Патување? Marick14, можда ти ќе можеш да ми одговориш? И плус, ако сакам сеа да отворам тема за некоја држава, кај да ја сместам?
Па смести ја под Туризам и Патување. Јас сакав и Франција да ја преместат во Туризам и Патување. И забегаа во таа тема така да веќе не е за кај мене (за во мојот подфорум). Иначе за држави ставај кај мене и ќе го средувам јас воведот како кај другите држави што сум направил (пр. државно уредување, парична единица итн...). А темата за Франција веќе спаѓа во Кафе муабети.
Па и ја искрено да ви кажам сметам дека темите на пример за Шпанија и копирано се за неа од википедија се сувишни секој може да отвори на гугл и да прочита..
Слаби сте, нашиот е негде 4,5 може и повеќеСе ѕвезодасав сеа уклулувам форумот и гледам нешто со црвени букви, викам готово нешто се е случило и кога прочитав
Гледам тоа темата јас сум ја отворила книгиче за мене да има, ма се зафракавам
Сaкaв да кажам дека бев на совет и се бунев таму за класот и супер поминав, успех на класот ни е 4,23