The Vampire Diaries

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
15 еп ја глеавте ..

се разбегаа оригиналните вампири,,што ке ни прикажат сеа ново ???
Клаус и Барби ќе смислам нешто.
Ова мене ми е интересно до официјалната страна ан Тв каде што се емитуваат TVD.
http://www.cwtv.com/thecw/attstakeout ги решавате предизвиците и глдеате видеа од зад сцената.

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Јака епизода. Е кој ќе чека до 15ти март де!
Добар беше почетокот и сцената со Елена, Дејмон и Ребека. Се понервира малце Еленчето, па дури на сите им раскажа со кого спиел Дејмон. :D Сакам Кетрин да се врати, поинтересна е од Елена. И нормално не ги убија оргиналите. Ќе требаше да заврши серијата така. :) Туку оваа докторката опасна излезе. Значи она си ги убива сите бе?! Прво им дава вампирска крв, па ги убива. Вампири создава? А зошто?! Сега Аларик ако го уби нема да оживее пошто прстенот го штити од натприродни сили само. А немаше вампирска крв во него.. Ај сеа по еден месец ќе дознаеме што смислиле.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Едвај чекам да дојде март за нова епизода, овие не се нормални постојано не држат во неизеснот и постојано само паузи прават.
Инаку морам да ги пофалам за глумците ,кој од кој поубав е.
damon_salvatore_by_iamdreaming.jpg

tvd-homecoming-klaus2.jpg

elijah-vampire-diaries.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: cece17 and Selma

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Мнооогу добра серија !
Се работи за двајца браќа вампири и една девојка во која и двајцата се вљубени.
Многу интересни ликови,и малку повеќе интриги но се на се предизвикува возбуда и ќе ве остави да се прашувате што е следно...
Моментално третата сезона е во тек,а серијата е меѓу најгледаните,дефинитивно.
Ја препорачувам на секого :)
Отвори ја прикачената датотека 27
Отвори ја прикачената датотека 26
Отвори ја прикачената датотека 28
Е кога веќе ја препорачуваш стварно е добра, порано ја мразев и почнав да ја гледам со братучедками, продолжив на кинотека да ја гледам се до 8 епизода ( прва сезона ) со превод и ги укинаа. Да не знаеш каде да ги симнам сите сезони со превод?

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma