The Vampire Diaries

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
15 еп ја глеавте ..

се разбегаа оригиналните вампири,,што ке ни прикажат сеа ново ???
Клаус и Барби ќе смислам нешто.
Ова мене ми е интересно до официјалната страна ан Тв каде што се емитуваат TVD.
http://www.cwtv.com/thecw/attstakeout ги решавате предизвиците и глдеате видеа од зад сцената.

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Јака епизода. Е кој ќе чека до 15ти март де!
Добар беше почетокот и сцената со Елена, Дејмон и Ребека. Се понервира малце Еленчето, па дури на сите им раскажа со кого спиел Дејмон. :D Сакам Кетрин да се врати, поинтересна е од Елена. И нормално не ги убија оргиналите. Ќе требаше да заврши серијата така. :) Туку оваа докторката опасна излезе. Значи она си ги убива сите бе?! Прво им дава вампирска крв, па ги убива. Вампири создава? А зошто?! Сега Аларик ако го уби нема да оживее пошто прстенот го штити од натприродни сили само. А немаше вампирска крв во него.. Ај сеа по еден месец ќе дознаеме што смислиле.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Кажа нели дека Клаус ја убил, таа кажа дека илјада година била на оној свет се додека вештерките Бенет не ја ослободија. јас така го сфатив, некој нека ме поправи ако грешам.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Едвај чекам да дојде март за нова епизода, овие не се нормални постојано не држат во неизеснот и постојано само паузи прават.
Инаку морам да ги пофалам за глумците ,кој од кој поубав е.
damon_salvatore_by_iamdreaming.jpg

tvd-homecoming-klaus2.jpg

elijah-vampire-diaries.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: cece17 and Selma

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Мнооогу добра серија !
Се работи за двајца браќа вампири и една девојка во која и двајцата се вљубени.
Многу интересни ликови,и малку повеќе интриги но се на се предизвикува возбуда и ќе ве остави да се прашувате што е следно...
Моментално третата сезона е во тек,а серијата е меѓу најгледаните,дефинитивно.
Ја препорачувам на секого :)
Отвори ја прикачената датотека 27
Отвори ја прикачената датотека 26
Отвори ја прикачената датотека 28
Е кога веќе ја препорачуваш стварно е добра, порано ја мразев и почнав да ја гледам со братучедками, продолжив на кинотека да ја гледам се до 8 епизода ( прва сезона ) со превод и ги укинаа. Да не знаеш каде да ги симнам сите сезони со превод?

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma