Ја почнав пред неколку дена оти нема шо да гледам вечер. Можеби ќе ја погледам некое време ако тече во ред, а за потоа ги имам планирано Game of Thrones и True Blood па можда и нешто друго
Ќе ти се здосади оваа само во место тупкаат и се едно исто, поарно почни си ја Game of thrones.Ја почнав пред неколку дена оти нема шо да гледам вечер. Можеби ќе ја погледам некое време ако тече во ред, а за потоа ги имам планирано Game of Thrones и True Blood па можда и нешто друго
Донекаде и интересна ми се гледа, иако не ми се допаѓа што секоја епизода е поврзана една со друга и испуштањето на една прави хаос ама ќе ја биде. Нови ситуации со интересни ликови од стилот на американското доброутро, оние богатите на кои им е пружено се на чинија, но сепак како и обичните смртници и тие имаат проблеми.Ќе ти се здосади оваа само во место тупкаат и се едно исто, поарно почни си ја Game of thrones.
Женските се супер, ама поубави машки да имаше. Оној професорт е убав и оној што е со Спенсер. A да и многу ми се допаѓа костимографијата на женските, па и на машките.Донекаде и интересна ми се гледа, иако не ми се допаѓа што секоја епизода е поврзана една со друга и испуштањето на една прави хаос ама ќе ја биде. Нови ситуации со интересни ликови од стилот на американското доброутро, оние богатите на кои им е пружено се на чинија, но сепак како и обичните смртници и тие имаат проблеми.
Да напоменам дека серијава е за плакнење очи, на прво место ми е Хана, а веднаш потоа Емили. А да ви зборувам за телото на Спенсер? Ај не, погледнете ја и мислам дека ќе уживате (зборувам за серијава *а можда и за други ствари)
Потпуно се согласувамЈас ги изгледав првите две сезони и сега ја почнав трета, па по ред ги гледам епизодите како излегуваат. Би рекол дека е интересна серија за тепање време, за таков тип на серија има добра глума и секогаш држи неизвесноста (освен ако не гледате/читате спојлери). Мислам дека вреди да се изгледа серијава колку-толку има добри моменти и преплети меѓу ликовите.