One оператор | Црнобело Форум

One оператор

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,235
2,326
1,153
Skopje
www.facebook.com
Што е со мрежата? Луѓе кои ми се меморирани кога ми ѕвонат ми покажува дека ми ѕвонат од броеви од Иран, Босна, Кина...?