Google+ генерална дискусија

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Што мислите за социјалната мрежа на гугл, гугл плус? Иако имаше одличен старт, многу луѓе си заминаа од различни причини (недоволно активни луѓе, недоволно пријатели итн). Дали вие имате г+ профил, дали го користите и дали сте задоволни?

Јас имам г+ профил и одамна не го користам, досадно е и празно, нема луѓе па што ќе правам јас таму без пријатели и новости :D

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Се силеа се силеа, на крај ништо. Иначе регистиран сум од јулито тек уште со инвајти кога беше и ни тогаш ќеф ми праело, ни па сега ми праи.

• Ми се допаѓа
Реакции: важна

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Имам али не го корситам. Се регистрирав кога почнаа ептен да се силат како што кажа членот погоре, но што е тапа тапа е.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
имам......го заборавив дури и маилот на кој се регистрирав. G+ suck!

Аце

Староседелец
2 март 2012
68
28
1,018
Во зависност од IP
www.ibiz.mk
Гугл+ од почеток доби доста популарност но сега му опадна. Лошо е тоа што има .gif анимации кои навистина се досадни.
Добра страна е Hangouts каде што можеш да се гледаш со повеќе од еден пријател и да не заборавам дека многу работи кои ги има гугл+ фејсбук ги искористи за нивната социјална мрежа како прегледувањето на слики и многу други..

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Толку многу фалење, дури помислив којзнае што ќе направат со ова. Па сега некои опции додаваат, глупости ово оно. Не сум се уклучил од дамна, а и незнам дали да се уклучам зошто глупо е и досадно. Мислев дека ќе просперира али ништо.