Desperate Housewives

Lily

Староседелец
15 февруари 2012
143
123
1,043
Скопје
desperate-housewives-casting-season-8.jpg

Серијата се случува на улицата Вистерија Лејн, во американското предградие Феарвју. Ги следи животите на пет жени:Сузан(Тери Хачер), Габриела(Ева Лонгорија), Линет(Фелисити Хафман), Бри(Марша Крос)и Иди(Николет Шеридан), гледано од очите на нивната почината сосетка Мери Алис(Бренда Стронг), како тие се справуваат со секојдневните нивни проблеми, додека во позадина се откриваат мистерии.Снимени се 7 сезони, а во тек е снимањето на 8 сезона која е најавена како последна.

Интересна ви е серијава, ја гледате???Омилен лик??

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
imgres

Интересна ви е серијава, ја гледате???Омилен лик??
Не знам сликава зашто не ми се гледа:(
desperate_housewives.jpg
Интересен филм го гледав, на А1 требаше да ги даваат новите епизоди и после ја кикнаа телевизијата.. :/
Сите ми се омилени. :D
P.S. Десен клик на сликата копи, после пасте на форумов и готово... Иначе оваа е ти што си ја постирала!

• Ми се допаѓа
Реакции: Lily

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Ма најдобра од сите тв серии , ах омилен лик сите се добри , највише ми се бендисува Габи ,иначе ја гледам сеа последната сезона царици се сите :rofl

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Го гледав и на А1, а и на Фокс Лајф.
Интересна серија, многу. Една од поомилените ми е :D

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
107
100
1,043
Пишувајте на кирилично писмо.
Najinteresna serija mi e. Gabi mi e najomilen lik a najmnogu go mrazam Pol. Poodvraten ne mozese..

InnaLaurie

Истакнат Член
12 март 2012
281
322
363
31
На некој пуст остров
Ја следам онлајн. Но веке 2-3 епизоди сум пропуштила. Многу е добра серијата, многу ми е жал што ова е последна сезона. Инаку Габи ми е омилена.