50 работи кои девојките треба да ги знаат за момците

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
44. Не дека момците не сакаат да ги направат девојките среќни, само што не знаат како.
45. Момците би се откажале од нивната десна рака, само за да можат да бидат способни да размислуваат како девојка за еден ден.

ова не верувам дека е точно!

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
хаххахаххаах зашо не верувам на пола и поише работи :nah

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
горе доле не су тачни, лево десно тачни су : ) мене ме мрзи да читам књигу не па мисле, што има ја да му мислу што мисли он или она, море ако е онааааааа ја ке ву мислу нешто : )

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Момците можеби цел ден се врткаат наоколу и флертуваат, но пред да одат на спиење, секогаш мислат на девојката за која најмногу им значи : )

Fallen.

Полноправен Член
26 февруари 2012
39
28
18
33
Тој шо го пишувал ова малкуцка неписмен е :)
Иначе има доста работи што ми изгледаат веројатни, ама има и доста шо се 'мачкање очи', според ова испаѓа дека момците доста им покажуваат на девојките дека им се допаѓаат и слични ствари, а у реалноста многу многу многу ретко се дешава тоа.
12. Момците се спремни да ги жртвуваат парите за ручек, за да ви подарат цвеќе.
19. Момците би направиле скоро се, само за да ги забележите.
30. Момците можеби цел ден се врткаат наоколу и флертуваат, но пред да одат на спиење, секогаш мислат на девојката за која најмногу им значи =D
34. Оставањето на порака како "Знаеш што?! Мммм...Ајде, некој наред пат" ќе го направи на човек цел ден да размислува на нешта кои никогаш не се ви паднале на ум. Никогаш не правете го тоа. (Ха! Ова женските го прават, а машките не верувам. Или ако го, тогаш е многу ретко.)
36. Момците ве сакаат многу повеќе отколку што вие ги сакате.
45. Момците би се откажале од нивната десна рака, само за да можат да бидат способни да размислуваат како девојка за еден ден. (Нема логика ова! Не се замараат до толку :) )

Ова е онака грубо коментирање.

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Момците можеби цел ден се врткаат наоколу и флертуваат, но пред да одат на спиење, секогаш мислат на девојката за која најмногу им значи : )
Е тоа е убаво да се знае ;)