Што се случува доколку испиеш Кока-Кола?

Дали после ова би продолжиле да пиете Кока Кола/Зеро?

• Да

Гласови: 21 61.8%
  • Не

Гласови: 13 38.2%

• Вкупно гласале
    34

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Од каде доаѓа чувството на задоволство кога ќе се напиеш Кока-Кола и што е тоа што те тера уште да пиеш? Бидејќи е највкусниот пијалок! Толку едноставно. As matter of fact, само што пиев. И ќе продолжам да пијам, па и лекарот и забарот да ми забранат.

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
0,5 L кокакола + 1 кесиче нес = 2 дена нема спиење 3 ден мртов само 24ч...:ladno
тоа го практикувам за време на колоквиуми :D
МНООООГУ ШТЕТНО! Но ефикасно...:frantic
пред 2 недели едно дете почина од кока кола...:( така кажаа не е сигурно, но детено секој божји ден пиеше по 98234923 литри кокакола.... се е могуче :eek

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
0,5 L кокакола + 1 кесиче нес = 2 дена нема спиење 3 ден мртов само 24ч...:ladno
тоа го практикувам за време на колоквиуми :D
МНООООГУ ШТЕТНО! Но ефикасно...:frantic
пред 2 недели едно дете почина од кока кола...:( така кажаа не е сигурно, но детено секој божји ден пиеше по 98234923 литри кокакола.... се е могуче :eek

isto i eden drugar ama grom ne go mava ej :giggle

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
IMA I EDEN DRUG TRIK :)
ako slucajno ja zabremesnis devojkata i ja mies matkata so koka kola navodno gi ubivalo spermatozoidite :rofl
за ваква работа има друго :sram
“По грешка“ ке ја бутнеш од скали и крај... нема муки :D
инаку многу ме копка како би ја измил матката со кока-кола?!? Шишето меѓу нозе и прај стој на раце. после коа ќе се внесе цела течност скокај у место додека не почне да искача пена од уши.:ladno
или има друг начин? :eek

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
стварно бре...како може матката да се пери од сперма?
Z-3.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
инаку многу ме копка како би ја измил матката со кока-кола?!? Шишето меѓу нозе и прај стој на раце. после коа ќе се внесе цела течност скокај у место додека не почне да искача пена од уши.:ladno
Што си е сигурно, сигурно си е...

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid

pa imama drugar ginekolog kako pacient mu dosla devojka koja bila izmiena so koka kola
znaci nastan koj vo stvarnost se desil