Што е тоа што сакате да го направите, а не сте го направиле досега?

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
Па јасен е насловот.. Која работа сте сакале да ја направите ама не сте ја направиле и што ве спречило во тоа? :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ехееее миљон работе : )
ајахуаску да пробам ( причина pff па нема туј тој, само у Јужну Америку)
секс у тројку ( e aj што е причина па за овој ? : )
на Шпонгл концерт да отиду... (најблиско што су праиле концерт е Романија)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lovely*-*

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Да ме запроси дечкото пред Ајфелова Кула.
Да работам во полиција :gjavol
Да живеам во голема куќа покрај езеро.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Познанство со една личност, еден убав ден поминат со него, а причината е до сега сме немале прилика, зa во иднина се надевам : )
Присуство на фудбалски натпревар на Јуве, причина, пари.
Со своја кола да одам на авантури низ држави, ама сама, а успат да запознавам нови луѓе, кои ќе ги земам со себе и ќе одиме на најубавите журки во светот.
Да имам мнооогу долга коса, до задник, причина, никако не можам да издржам нон стоп ја шишам по малку и никако да ми нарасне толкава, а не ми фали уште многу за до таму хх.
Да влезам во просторија како во филмовите, и сите присутни да занемат и да гледаат во мене (wasntme) причина....хехехе едноставно го немам тој X фактор во себе, за да ја натерам цела просторија да се заврти по мене, ај можда ќе бидне некој ден..
Да облечам долг фустан, до сега не сум облекла зошто сметам дека со моите 16год сеуште неможам да се носам со елеганцијата која ја нуди долгиот фустан.
Да објавам книга со поезија, лична, од мрза од ништо друго досега го немам тоа направено.
Да удрам шамар бреееееее ама силен и тоа на женско, на машко не мавам, за нив поинаку треба :p
За роденден, сите што ме знаат од поблискиот круг на пријатели и роднини, да ми направат журка ама како изненадување, и онака како на филмовите, влегувам, се е темно и онака одеднаш ееееееееееееееееее (party) скокнат сите :D хехе
Да добијам писмо од обожавател, ама не СМС или нешто слично, баш писмо да биде..

не ми текнува друго во момоентов, а сигурно има, така да ќе се надоврзам во следна прилика...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and WomanInRed

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Да направам скок со падобран или банџи - скок. Прво се плашев, а сега, откако го надминав стравот, се надевам дека најдоцна до следната година ќе ми се исполни барем една од овие желби.

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktoia and Bibi@

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Да се салдисам од вселената ова она ко Феликс :D а можам да сонувам само .:(

statueofliberty.gif

И ова место да го посетам :)

• Ми се допаѓа