Познанство со една личност, еден убав ден поминат со него, а причината е до сега сме немале прилика, зa во иднина се надевам : )
Присуство на фудбалски натпревар на Јуве, причина, пари.
Со своја кола да одам на авантури низ држави, ама сама, а успат да запознавам нови луѓе, кои ќе ги земам со себе и ќе одиме на најубавите журки во светот.
Да имам мнооогу долга коса, до задник, причина, никако не можам да издржам нон стоп ја шишам по малку и никако да ми нарасне толкава, а не ми фали уште многу за до таму хх.
Да влезам во просторија како во филмовите, и сите присутни да занемат и да гледаат во мене
![Не бев јас (wasntme) (wasntme)](/images/emoji/wasntme_animated.png)
причина....хехехе едноставно го немам тој X фактор во себе, за да ја натерам цела просторија да се заврти по мене, ај можда ќе бидне некој ден..
Да облечам долг фустан, до сега не сум облекла зошто сметам дека со моите 16год сеуште неможам да се носам со елеганцијата која ја нуди долгиот фустан.
Да објавам книга со поезија, лична, од мрза од ништо друго досега го немам тоа направено.
Да удрам шамар бреееееее ама силен и тоа на женско, на машко не мавам, за нив поинаку треба
![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
За роденден, сите што ме знаат од поблискиот круг на пријатели и роднини, да ми направат журка ама како изненадување, и онака како на филмовите, влегувам, се е темно и онака одеднаш ееееееееееееееееее
![Забава (party) (party)](/images/emoji/party_animated.png)
скокнат сите
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
хехе
Да добијам писмо од обожавател, ама не СМС или нешто слично, баш писмо да биде..
не ми текнува друго во момоентов, а сигурно има, така да ќе се надоврзам во следна прилика...