не се сомневам дека слатко спииш,а мене да ме прифате дремката,шансите се малиама многу слатко спијам јас, ќе те префати и тебе па ќе мора да заспиеш хехе, гледањето ќе го оставиш за утрото
не се сомневам дека слатко спииш,а мене да ме прифате дремката,шансите се малиама многу слатко спијам јас, ќе те префати и тебе па ќе мора да заспиеш хехе, гледањето ќе го оставиш за утрото
не се сомневам дека слатко спииш,а мене да ме прифате дремката,шансите се мали
Може на крај па ќе бидам и со бакнеж награден? Ем ти наспана и порелаксирана,ем јас задоволени да не заспиеш, од тоа што слатко спијам јас и тебе ќе ти биде убаво, така да и двајцата ќе бидеме среќни и задоволни, јас наспана ти ненаспан ама науживан хехе
Може на крај па ќе бидам и со бакнеж награден? Ем ти наспана и порелаксирана,ем јас задоволен
ехх сега и ти биди задоволен и со понуденото, бакнеж во следна прилика некогаш, можеби хехе
А ти задоволен би бил само со бакнеж?
Еееј,Сара,па мораш нешто и да дадеш за возврат,нема за џабе да те топлам јас цела ноќ.
Што се однесува до бакнежот,за почеток е и повеќе од доволно...
Јас се пријавив да лежам покрај тебе и да те топлам,ама и ти мораш да дадиш нешто,си ги знам јас правата А тебе шо ќе те кошта еден бакнеж,сигурен сум дека и ти ќе уживаш исто колку и јас.Исто така миличка,ако ветиш бакнеж ќе се трудам подобро да ја извршам задачата;многу повеќе да те стопламхехе не ме сфати ти, те прашав дали би бил задоволен само со бакнеж во смисла дека тоа е премногу, дали не би ти било доволно и самото топлење ?
Иначе не е убаво човек веднаш да бара нешто за возврат
Јас се пријавив да лежам покрај тебе и да те топлам,ама и ти мораш да дадиш нешто,си ги знам јас правата А тебе шо ќе те кошта еден бакнеж,сигурен сум дека и ти ќе уживаш исто колку и јас.Исто така миличка,ако ветиш бакнеж ќе се трудам подобро да ја извршам задачата;многу повеќе да те стоплам