Што ви е потребно во овој миг? | Црнобело Форум

Што ви е потребно во овој миг?

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
 

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ми треба брат ми што не го имам видено скоро цел месец онака да го иштипкам за тие обравчињата зш веќе досадно ми е без него :place:giggle:frantic
 

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,068
1,133
Јас не би ништо посебно... ми треба само мал простор и малку време за себе. Простор за да можам да се исплачам ко мало дете, да можам да се соземам како зрела и приземјена личност и да се изразам како уметник.
Ми треба време за да излезам малку од дома и да се дружам.