Што вели астролошкиот знак за пријателството?

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Јарец
Кај Јарецот морате д аги поминете тестовите и проверките. Кога ќе побарате помош од Јарцот тој ќе биде срдечен и полн со разбирање. А кога еднаш ќе го „раскине“ пријателството, тоа е засекогаш. Никогаш не заборава ако сте го издале или изневериле.
Многу точно, не сакаме лажни пријатели и ако некој таков после пријателството сака да ги каже тајните на сите, обично сме спремни скапо да му платиме ;)