ау заборавив на тоа нели жените се спонзоруши од каде им на нив пари ...Само на мажи ,жените немаат пари...или имаат?
ау заборавив на тоа нели жените се спонзоруши од каде им на нив пари ...Само на мажи ,жените немаат пари...или имаат?
кога дете ја продаваше невиноста на аукцијата доби 3000 долари.... а кога девојка ја продаваше доби 700 000, ова го сметам како факт-дека мажите за таква работа не штедат.ау заборавив на тоа нели жените се спонзоруши од каде им на нив пари ...
е мн јак факт нема што и не го извртувам муабетот ама штета да беше невин ќе ти ја купев невиноста и немаше да штедам за тоа ...кога дете ја продаваше невиноста на аукцијата доби 3000 долари.... а кога девојка ја продаваше доби 700 000, ова го сметам како факт-дека мажите за таква работа не штедат.
И не го извртувај муабетот со спонзоруши, нема никаква допирна точка ни со темава ни со мојот коментар.
Убо шо се пофали дека таткоти е во министерство вработен. Од сега тебе ќе те бркам да ми бидиш девојка за стално.е мн јак факт нема што и не го извртувам муабетот ама штета да беше невин ќе ти ја купев невиноста и немаше да штедам за тоа ...
трошам мои пари и да не мешаме фамилија сега за вкусови не се дискутира нелиУбо шо се пофали дека таткоти е во министерство вработен. Од сега тебе ќе те бркам да ми бидиш девојка за стално.
Пс. Ми се допаѓа тоа што си девојка со префинет вкус, кога се работи за избор на мажи.