ШОКАНТНО: Првиот Македонец кој јавно призна дека го има променето својот пол

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не сум сигурен дека хирурзите можат да ги прикријат сите траги така да ако некој се впушти во врска со екс-маж или жена со екс-жена логично е дека би се јавил сомнеж прилично рано во таквата врска...
Би било сериозен шок, на пример човек излегува со некоја, се оди како шо треба и тие работи...и женската потпивнува некоја чашка повеќе, почнува да станува емотивна, ја прашуваш шо е сега и ти дава слика со некој опак лик со брада како муџахедин и ти кажува `ова бев јас пред да станам жена` :frantic
хахаха си ја замислив фацата на типот :D туку во право си сигурно ќе има некоја трага ама пошто нели сме вешти во лажењето па тука и љубовта по малку заслепува и тие траги како што дошле така и ќе си ојдат не физички а психички во нашиот мозок. Што значи пак можеш да паднеш на некоја таква лага.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не сум сигурен дека хирурзите можат да ги прикријат сите траги така да ако некој се впушти во врска со екс-маж или жена со екс-жена логично е дека би се јавил сомнеж прилично рано во таквата врска...
Би било сериозен шок, на пример човек излегува со некоја, се оди како шо треба и тие работи...и женската потпивнува некоја чашка повеќе, почнува да станува емотивна, ја прашуваш шо е сега и ти дава слика со некој опак лик со брада како муџахедин и ти кажува `ова бев јас пред да станам жена` :frantic
Секогаш е тука хормонскиот дисбаланс како објаснување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Како е ова ШОКАНТНО?
Земјотрес срамни цела Јапонија, мех.
Нуклеарен реактор изли радиоактивен отпад, мех.
Илјадници невини луѓе се жртви на нападите кон новата „воена формација“ ИСИС од страна на САД, мех.
Цунами ја поплави цела Индонезија, Мееее еееех.

Дарко станал жена. ШОКАНТНО.

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Го сменил тоа што бог му го пропратил со благослов на човештвото,но сепак тој не се нашол во таа кожа и решил да го смени сето тоа,но сменил сменил,негова работа,голема работа е дека собрал храброст да го стори тоа,па и јавно да го искаже.Јебига,свашта има на оваа земјина кугла.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Го сменил тоа што бог му го пропратил со благослов на човештвото,но сепак тој не се нашол во таа кожа и решил да го смени сето тоа,но сменил сменил,негова работа,голема работа е дека собрал храброст да го стори тоа,па и јавно да го искаже.Јебига,свашта има на оваа земјина кугла.

Кога веќе одиме со религијата и докторите им "пркосат" на некој начин, така да.. Ако тој е виновен, докторот што ја извршува операцијата е x2 повиновен.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

И шо е поарно за особата да биде peder/трансвестит или жена? Секонд хенд жена ама сепак поарно него peder. Чудна раја бе никако не ви се наоѓа крајот :zelen

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Кога веќе одиме со религијата и докторите им "пркосат" на некој начин, така да.. Ако тој е виновен, докторот што ја извршува операцијата е x2 повиновен.

Ако тој не сакал никој со сила не ќе го тераше да си го промени полот,значи тоа е индивидуално право.

И шо е поарно за особата да биде peder/трансвестит или жена? Секонд хенд жена ама сепак поарно него peder. Чудна раја бе никако не ви се наоѓа крајот :zelen

Абе што е поарно?Поарно ќе беше жена да беше роден(а) а не и полот да си го промени:)

Последна промена од модератор:

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не гм ништо шокантно во случајов. Човекот си собрал пари и си направил естетска операција за да смени некој дел од телото. Негово право што ќе прави со своето тело.
Ако тој е за осуда и ако треба да остани каков што се родил, тогаш за осуда се и милионите девојки/жени кои се родиле без цицки па ставаат силикони (ама како што гледам повеќето од машката популација немаат ништо против тој феномен) или исправаат грбав нос, клемпави уши итн. значи отстрануваат, додаваат или коригираат нешто што ги прави несреќни...
Така и братов, му сметало тулето и си го пресекол...:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: escape and diva orhideja