Членот Х последен пат беше виден како...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Dr.Gonzo нема да биде ни доктор,ни гонзо а уште помалку султан ако не е во конверзација :D

Dr.Gonzo последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Dr.Gonzo нема да биде ни доктор,ни гонзо а уште помалку султан ако не е во конверзација :D

Dr.Gonzo последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Па се знае бе мацо кој е тука највеќи фраер меѓу рајава

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па се знае бе мацо кој е тука највеќи фраер меѓу рајава
И вон "рајава",ништо чудно :zelen
Фраерлукот е на мода сега,а ти си модерен дечко,само ја жалам lady_blue што се затреска а ти не си и верен. :(

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
И вон "рајава",ништо чудно :zelen
Фраерлукот е на мода сега,а ти си модерен дечко,само ја жалам lady_blue што се затреска а ти не си и верен. :(
Лејди Блу се заебава со мене у задње време, иначе не знае шо пропушта али ако, така нека и е, ке се чеша она ке види али нема да ја чешам по грб. Да знае сега вака преку твој профил кажувам дека сум и троа љут, ај на нејзин профил да не и пишувам. Али ипак јас ја сакам и да се заангажира малце околу сакањево нејзино па да ни биде поарно, а не вака...

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Лејди Блу се заебава со мене у задње време, иначе не знае шо пропушта али ако, така нека и е, ке се чеша она ке види али нема да ја чешам по грб. Да знае сега вака преку твој профил кажувам дека сум и троа љут, ај на нејзин профил да не и пишувам. Али ипак јас ја сакам и да се заангажира малце околу сакањево нејзино па да ни биде поарно, а не вака...
(inlove) ќе се заангажирам, ќе се заангажирам!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena