да а јас на девојката што ке победи ке и играм на шипка јаооо хахаха сад сам у фазонуЈас и гонзо сакаме да им играме на некои 2 девојки табланет, по аватари на еден ден. Дали има заинтересирани?
Иначе кавалери сме ќе ви попуштаме.
Да ја предизвикаме Mila Kunis , имам кеф неа да и вратам за тој дебелкото.да а јас на девојката што ке победи ке и играм на шипка јаооо хахаха сад сам у фазону![]()
не дирај лава док спава - само тоа ќе ти речамДа ја предизвикаме Mila Kunis , имам кеф неа да и вратам за тој дебелкото.![]()
Ти и мила , јас и гонзо... ако ви стискат.не дирај лава док спава - само тоа ќе ти речам![]()
Mila Kunis we are challenging you on one on one battle for one day avatarДа ја предизвикаме Mila Kunis , имам кеф неа да и вратам за тој дебелкото.![]()
нека му поседи овој на Гонзо еден ден, па кога сакате ќе добиете нови аватариТи и мила , јас и гонзо... ако ви стискат.![]()
ајде бе ја прифаќам да не ми се мења аватарот, а ако изгубам ке го стаам тој утре ова временека му поседи овој на Гонзо еден ден, па кога сакате ќе добиете нови аватари![]()
Моменталниот може и да почека ако вие имате посебна желбанека му поседи овој на Гонзо еден ден, па кога сакате ќе добиете нови аватари![]()