@Mjölnir пиши што сакаш за аниме и како мислиш дека треба да изгледа и прати ми во порака.
Пишувај на латиница.
Ај, ќе ти пишам утре или задутре, пошто сега сум навистина "кнап" со време, бива?
@Mjölnir пиши што сакаш за аниме и како мислиш дека треба да изгледа и прати ми во порака.
Пишувај на латиница.
Не се брзај, има време.Ај, ќе ти пишам утре или задутре, пошто сега сум навистина "кнап" со време, бива?
Како на пример вака.Супер ви е весникот и дизајн и се само имам една мааала забелешка. Содржините некако не се хронолошки распределени т.е не се поврзуваат една со друга, е не можат и тотално да се поклопуваат ама мислам дека малку повеќе треба да обрнете внимание на тоа. И исто така мислам дека интервјуто со членовите не треба баш да биде прво, и правете повеќе интервјуа од повеќе области т.е теми поврзани со форумот нормално не мора да е само едно универзално мислам така ем поопширна би била содржината ем поинтересно би било, исто така додадете и некоја дебата помеѓу членовите сепак весников е за форумот, а не на пример што направил арсенал или какви алишта се у мода или што знам некои работи кои и без весникот ни се достапни.
роникКако на пример вака.
Прашање: Што јадеше денес?
Одговор: Полнети пиперки
Не зафркавај, весникот има посебно за сите. Сакаш спорт читаш во спорт, сакаш филм читаш во филм, сакаш да се смееш читаш во хумор. Добро сега можеби нема нешто многу содржина ама тоа е што е на форумов, не можеме да измислиме. Интервјуата се супер, посебно тие јас што ги правам повеќе интервјуа не можеме да направиме, доволно се по две во секој број.
Еве за следниот број ќе има нешто ново, и порано ќе го ообјавиме.
Поздрав.
Благодариме за предлоготИмам забелешка и кај содржините што ги црпите од форумот т.е поконкретно за рецептите поезијата и уште некои ама не ми текнуваат кои. Не мора целосно да ги ставате во весникот т.е земете дел обликувајте го со добар текст, а остатокот кој што сака да го прочита нека си дојде на форум и да го направи тоа