Феноменот - ѕвезда на социјалните мрежи

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
„Феноменот“ Бетмен велит забега во крајно очано издание - апологет на сегашнава власт.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сите феномени ѕвезди на социјалниве мрежи (плус блогерите) немаат абер од креативност и како да си го заслужат тоа внимание. Со тоа што си билдаат слава со политички препокувања и ред други глупости им е животна утка. А многу ми е жал што се повеќе и повеќе се создаваат такви личности, отиде светот јабана.

Патем Благодушка трол е или? Пошто ако не е и ако сето тоа што го пишува е точно треба институцииве малку да обрнат внимание сепак тоа е чисто семејно насилство, а нели се утепаа од правење реклами за да се прекине истото.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Сите феномени ѕвезди на социјалниве мрежи (плус блогерите) немаат абер од креативност и како да си го заслужат тоа внимание. Со тоа што си билдаат слава со политички препокувања и ред други глупости им е животна утка. А многу ми е жал што се повеќе и повеќе се создаваат такви личности, отиде светот јабана.

Патем Благодушка трол е или? Пошто ако не е и ако сето тоа што го пишува е точно треба институцииве малку да обрнат внимание сепак тоа е чисто семејно насилство, а нели се утепаа од правење реклами за да се прекине истото.
Не се баш сите ама добри 95%.
Има еден Драган Георгиевски што стрима циничен хумор, уште држи ниво и знае да ме насмее. Инес исто ја читам чат пат, некад знае да претера, ама држи дистанца. Василиј... meh. Другово све за под тепих.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Тој Бетмен е доста насилен и љубоморен тип. На времето кога беше админ на Кајгана, фукаше банови на конкурентни фраери ко да не е тоа ништо битно.
Сите пички за него ги сакаше. Да го обожавале...уште еден шкарт фраер од Кајгана.
Јас и ден денеска од време на време му го пишувам ова од различни профили и на неговите колумни, за да не се заборави кој беше.
Сеа може не е таков.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не се баш сите ама добри 95%.
Има еден Драган Георгиевски што стрима циничен хумор, уште држи ниво и знае да ме насмее. Инес исто ја читам чат пат, некад знае да претера, ама држи дистанца. Василиј... meh. Другово све за под тепих.
Дац комшија ми беше, стварно е добар човекот ама он не го прави тоа за внимание или што знам мислам и воопшто не се замара со тоа затоа и му е толку добар хуморот.
Инес, прв пат слушам за неа но во суштина повеќе мислев на тие од типот на Василиј, Бетмен, Ина и компанија