Фармаси козметика

Дали сте ги пробале производите на Фармаси?

  • Да

    Votes: 1 100.0%
  • Не

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    1
  • Poll closed .

Sunshine29

Нов член
18 ноември 2015
1
0
1
Ме инетресира дали сте запознаени со Фармаси козметиката и палетата на производи. Сакам да споделите искуство од пробаните производи дали нешто посебно ви се допадна или не, па темата да биде споделување на искуство од одреден производ, дали ги бива или не. За тие што не знаат Фармаси произведува производи за целата фамилија и тоа:
- Жени и Мажи
- Тинејџери, деца и бебиња.
Парфеми:
- Мини, за Тинејџери, за Жени, за Мажи
Шминка:
- за Лице: Основа, Пудра, Руменило, Коректор
- за Очи: Сенка, Маскара, Туш, Креон
- за Усни: Кармин, Сјај, Молив за усни
- за Нокти: Лак, Нега, Француски Маникир, Ацетон
Лична хигиена:
- за Коса: Шампон, Кондиционер, Крем за Коса, Гел
- за Раце и Тело: Крем за Тело, Течен сапун, Лосион за Тело, Гел за Туширање, Спреј за Тело, Пилинг за Тело, Антибактериски гел, Гел за интима, Производи за сончање, Производи за депилирање
- за Кожа: Тоник и Млеко за чистење на лице, Маска со олупување и Пилинг за лице, Балсам за усни, Паста за заби
Грижа за Бебе:
- Шампон, Лосион, Уље, Пудра, Колонска вода, Влажни марамици
Јас веќе го разгледав каталогот и ми се допаднаа некои работи :) Споделете искуство
 

M2_FARMASI

Нов член
30 декември 2015
1
0
1
33
Дали сте запознаени со Фармаси козметика,како сте задоволни од производите на Фармаси?
Да им помогнеме на оние што се уште не слушнале за Фармаси.Фармаси е компанија за козметички прозиводи:
Производи за целата фамилија:
- Жени и Мажи
- Тинејџери, деца и бебиња.
Парфеми:
- Мини, за Тинејџери, за Жени, за Мажи
Шминка:
- за Лице: Основа, Пудра, Руменило, Коректор
- за Очи: Сенка, Маскара, Туш, Креон
- за Усни: Кармин, Сјај, Молив за усни
- за Нокти: Лак, Нега, Француски Маникир, Ацетон
Лична хигиена:
- за Коса: Шампон, Кондиционер, Крем за Коса, Гел
- за Раце и Тело: Крем за Тело, Течен сапун, Лосион за Тело, Гел за Туширање, Спреј за Тело, Пилинг за Тело, Антибактериски гел, Гел за интима, Производи за сончање, Производи за депилирање
- за Кожа: Тоник и Млеко за чистење на лице, Маска со олупување и Пилинг за лице, Балсам за усни, Паста за заби
Грижа за Бебе:
- Шампон, Лосион, Уље, Пудра, Колонска вода, Влажни марамици.
Од неодамна почнав да користам маскара од овој бренд и искрено сум задоволна