Фан клуб: Манчестер Јунајтед

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Не го прочитав јас вчера, туку пред пола саат излезе официјално.

Само Мурињо и Хејнкес не сакам да ги видам на клупата на Јунајтед, за другите тренери ми е баш сеедно. :giggle

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не го прочитав јас вчера, туку пред пола саат излезе официјално.

Само Мурињо и Хејнкес не сакам да ги видам на клупата на Јунајтед, за другите тренери ми е баш сеедно. :giggle

И јас прочитав утрово ама не верувам...Се уште нема да се пензионира...
Уште 2-3 години ке биде на клупата.
Јас би сакала Мурињо или Солскер...

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Oфицијално:И на страната на Јунајтед...
Вистина е...:place
Си заминува Фергусон...
За наследник Мојс...:madнАЈВЕРОЈАТНО...или Мурињо.
Најавено е големо засилување...
Чудно или не?Мурињо заминува Ферги се пензионира а првиов одамна сонува за клупата на Јунајтед.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Oфицијално:И на страната на Јунајтед...
Вистина е...:place
Си заминува Фергусон...
За наследник Мојс...:madнАЈВЕРОЈАТНО...или Мурињо.
Најавено е големо засилување...
Чудно или не?Мурињо заминува Ферги се пензионира а првиов одамна сонува за клупата на Јунајтед.
Па тоа зборувам де, јас прочитав на официјалниот сајт на Јунајтед.
Има шанси да дојде Мурињо, ама се сомневам баш поради сите изјави за Челси што ги има дадено (не сега најновите, туку постари за тоа колку го сака клубот, плус ред други работи, нема потреба во оваа тема да ги пишам).
Мене ме јаде нешто одвнатре, ми вели дека Хејнкес ќе дојде. :D Само не знам сега каква ви е политиката во клубот, пошо Хејнкес во случај да дојде, нема да може долго да издржи, а можда управата бара долгоречен тренер како овој што си оди...
Клоп можеби би бил решението? (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Па тоа зборувам де, јас прочитав на официјалниот сајт на Јунајтед.
Има шанси да дојде Мурињо, ама се сомневам баш поради сите изјави за Челси што ги има дадено (не сега најновите, туку постари за тоа колку го сака клубот, плус ред други работи, нема потреба во оваа тема да ги пишам).
Мене ме јаде нешто одвнатре, ми вели дека Хејнкес ќе дојде. :D Само не знам сега каква ви е политиката во клубот, пошо Хејнкес во случај да дојде, нема да може долго да издржи, а можда управата бара долгоречен тренер како овој што си оди...
Клоп можеби би бил решението? (think)

Јас знам дека Мурињо одамна сака да го наследи Ферги...не е работата што сакаат челниците на Челзи туку дали и тој ке прифати...
Не сакам никој освен Мурињо или Солскер...Мурињо има се и сешто освоено Солскер ја знае и тактиката на Ферги и од екипа како Норвешки Молде од екипа за испагање направи шампионски тим...
И добро е тоа што Ферги ке остане во клубот.Како директор :DПак ке уригира за играчи,а брат му Мартин Фергусон е скаут во клубот :wavespin
Се радувам што и другиот Мајк Фелан еден од заслужжните ке остане во тимот.

Fergie: “Jose is a great friend of mine. We’ve spoken many times about his future and I understand his wish to return to England. But it’s difficult for me to say when my position will be available. It will be my health that decides.”

E ajde de...:rolleyes: Сега оди или не?:^)Остани Фергиии ке ти купувам мастики :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Клоп ис гуд : ) или Хејнкес, а вер ис Капело ? : )

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Руни на лето иде во Минхенски Баерн за 35 000 000 (не знам дали беа евра или фунти)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
МериСелест не ги спомнав ни јас челниците на Челси, ако Мурињо еднаш си замина, апсолутно ништо не го спречува да замине пак (или во случајов воопшто ни да не дојде). :D
А тоа дека сака да го наследи Ферги, тоа делуваше повеќе како приказна за медиумите, but then again - Мурињо е во прашање, а со него никогаш не се знае.

Едит: Сепак Мојс?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да не бидам ептен груб, најпрвин му благодарам на Фергусон за сите овие години што го гледам Манчестер Јунајтед високо да котира на табелата и многуте освоени титули.Не е малце да си тренер цели 26 години на еден ист тим и да го држиш на високо ниво тимот. Знаејќи дека е вистински момент да се пензионира со ПЛ титула, алал да му е. Исто така според мене време беше да се пензионира, мора да се види нешто ново, ново лице на кормилото на Јунајтед, нова свежа крв, тактики, формации па и игра.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and foREVer