Фан клуб: Манчестер Јунајтед

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Nosi si ga doma : ) heheheh
kakf prf sastaf ke viisH deka decHko visHe nema ni u rezerve da sedi
kupile smo i novoga defanzifca , nekoj mlad holangjanac : )

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
parvati бе :D
Треба да се даде шанса на дечкото,растураше со Гигс на олимпијадата...прво коло е уживај па ти секоја сезона така почнуваме...
Велбек нов 4 годишен договор...НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :'(

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ке видеме дали кај нас ке се снајде...
Башка Велбек не треба да биде ни во вториот тим на Јунајтед,дури ни кај резервите во вториот тим.
И да,Нани да си замине ако не излезе од Роналдо филм |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Да се приклучам во муабетов. Фан сум огромеееееен на Јунајтед.
Сезонава јесте почна катастрофално ама јунајтед не е јунајтед ако не се издигне од падот уште посилен. Мислам дека некои од играчите треба малку да се спуштат на земја , и да почнат да играат. Руни ме разочара , Велбек ме разочара(очекувано) , Нани има потенцијал што за жал не го користи и тоа ќе го кошта. Керик не ме разочара, сепак не играше на своја позиција и нормално слаба одбрана од негова страна. Од Кагава очекував повеќе , ама па и не му замерам затоа што немаше со кого да изигра акција. На Де геа и на Видиќ им спуштам капа за прошлата утакмица и мислам дека заради нив не прими Јунајтед повеќе голови. Се надевам дека ќе им удри овој бесмислен пораз во глава и од сабота па натаму да го гледам Јунајтед само во победи како што сум навикната.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Перси бе бачко почна да газиш па и Кагава и Рафаел.Само ен сум задоволна од приманите голови.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati