Фан клуб : Јувентус

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја ичера само 2 пута га виде : ) Па судија имаше поише асистенцие од њега, 4 пута удари топка у судију :D
A за напад си упрао, Мирко ичера усра преко 10 напада
А и да ви кажу прао судија мноо ви гледаше кроз прсти, три четири чист жути картони не ви даде, а њима за сфак мал старт гу пожуте : )
Не сам више за Јуве од Италију, готоо, крај, раскинасмо, од ск ке си навивам за Фиорентину : P

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ја ичера само 2 пута га виде : ) Па судија имаше поише асистенцие од њега, 4 пута удари топка у судију :D
A за напад си упрао, Мирко ичера усра преко 10 напада
А и да ви кажу прао судија мноо ви гледаше кроз прсти, три четири чист жути картони не ви даде, а њима за сфак мал старт гу пожуте : )
Не сам више за Јуве од Италију, готоо, крај, раскинасмо, од ск ке си навивам за Фиорентину : P
Се што заслужено беше за жолт картон доби жолт картон,нека ти текне колку слободни добија Милан,и колку време задржаа Абијати и Монтоливо со повредите :)
Молим те упати ме брат,кој старт на Јувентус реално заслужи жолт картон? :)
Ама реално. Не затоа што не добија ниеден,а Милан доби три,туку реално.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Се што заслужено беше за жолт картон доби жолт картон,нека ти текне колку слободни добија Милан,и колку време задржаа Абијати и Монтоливо со повредите :)
Молим те упати ме брат,кој старт на Јувентус реално заслужи жолт картон? :)
Ама реално. Не затоа што не добија ниеден,а Милан доби три,туку реално.
Да упрао си, тешки глумци су : )
Не викам дека Милан беше достоен противник ичера , или па ферплеј игру покажасфа, него сакам да кажу дека Јуве не успеа да ги декласира и без разлику тој што Балотели не игра, ја мислеше дека и сс њега Јуве ке слаи едно два три нула : )
Стфарно у задњо време поинтересни утакмице су ми кд играф Хофенхајм,Сиена,Фејнорд...
Оурајт доста беше дискусија за Јуве, надам се дека у иднину ке сте појјаки од што сте, надам се дека и иднину ЛШ ке биде још поинтересна сс јаки тимови као што е Јуве , али викам ти мислеше дека е појак : P

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Да упрао си, тешки глумци су : )
Не викам дека Милан беше достоен противник ичера , или па ферплеј игру покажасфа, него сакам да кажу дека Јуве не успеа да ги декласира и без разлику тој што Балотели не игра, ја мислеше дека и сс њега Јуве ке слаи едно два три нула : )
Стфарно у задњо време поинтересни утакмице су ми кд играф Хофенхајм,Сиена,Фејнорд...
Оурајт доста беше дискусија за Јуве, надам се дека у иднину ке сте појјаки од што сте, надам се дека и иднину ЛШ ке биде још поинтересна сс јаки тимови као што е Јуве , али викам ти мислеше дека е појак : P
Има уште да се надградува како тим Јувентус,млади играчи се тоа,немаат искуство во ЛШ,сега се далеку од тим што би им се спротивставил на Манчестер,Реал,Барса или Баерн,но има време за нив. Башка,се повеќе и повеќе се шушка за враќање на Ибрахимович во Јувентус. Не го сакам воопшто како човек и неговата алчност и арогантност,но ако стварно се врати во Јувентус,многу ќе го ојача нападот.

• Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Има уште да се надградува како тим Јувентус,млади играчи се тоа,немаат искуство во ЛШ,сега се далеку од тим што би им се спротивставил на Манчестер,Реал,Барса или Баерн,но има време за нив. Башка,се повеќе и повеќе се шушка за враќање на Ибрахимович во Јувентус. Не го сакам воопшто како човек и неговата алчност и арогантност,но ако стварно се врати во Јувентус,многу ќе го ојача нападот.
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=16691

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Ибра многу тешко да дојди.

Инаку гледам за Маркизио зборевте, абе ако му се игра на Вучко како што треба, Маркизио има мноогу простор за да игра многу подобро, вака ко што греше Вучко, тешко се снаоѓа Маркизио.
Конте го форсира малку Погба затоа Маркизио игра како втор напаѓач зад Вучко, додека Џовинко го нема.

Ајт, да ја честитам титулата или да почекаме ?
Поздрав бјанконери.

• Ми се допаѓа

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Раиола и Недвед го убедија Конте да го земе Ибрахимович, но остана уште да го убедат и Марота. Јувентус му кажа на Раиола дека максимално на ПСЖ за Ибрахимович ќе и платат 20 милиони евра. Раиола го убеди Ибра да ја смали платата на 8 милиони евра (за 3 години договор) плус бонуси.

Enzo Palladini инсистира дека кога Ибрахимович ќе одлучи нешто
дека тогаш е спремен се да направи за тоа да се случи и он вели дека Ибрахимович одлучил да оди во Јуве.

Останува да чекаме...

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
923512_517649638270244_838611941_n.png

SIAMO NOI,SIAMO NOI ,I CAMPIONI DELL' ITALIA SIAMO NOI!

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and goodgod