Фан Клуб: Милан

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Кога бев мал првиот дрес што го добив ( два пати поголем и бев како во вреќа) беше од Чевченко (така го викав ко мал :D ) и бев заинтересиран што е можно повеќе за екипите од кои добивав дрес. Милан ми беа интересна екипа посебно со еден од поомилените мои фудбалери и ми беше идол и се замислував како него додека тренирав и играв фудбал, а тоа е Јап Стам. Но, извесен период играв кладилница и често пати се случуваше да паднам на Милан и ги замразив. Уствари многу ретко гледам Серија А во последниве 2 години бидејќи ја укинаа на Телма, а и квалитетот на лигата е опаднат.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не знам колку знаете кој е Тициано Крудели, ако не го знаете да ве запознаам со најлудиот коментатор на светот :D
Гоооооол Бало-бало-тели-тели :rofl
Најјак е!

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Крудели многу повеке трпи заебанции таму у студио ,него ли се радува на Милан xD

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ќе победиме ли во не-не-дела-дела? :)
1-1 :zelen
Јас сакам да победат, ако победат ќе имаат исти бодови со нив и Наполи, па ако кикснат и Наполи сите ќе си го делат третото место : )
Ти што мислиш да го очекуваме обратното :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
1-1 :zelen
Јас сакам да победат, ако победат ќе имаат исти бодови со нив и Наполи, па ако кикснат и Наполи сите ќе си го делат третото место : )
Ти што мислиш да го очекуваме обратното :D
Се мислам, дали да чекам до недела и да ја пишам Милан 2, или за утре да си направам едно од ПЛ.
Јас мислам дека 0:2 ќе победи Милан. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Се мислам, дали да чекам до недела и да ја пишам Милан 2, или за утре да си направам едно од ПЛ.
Јас мислам дека 0:2 ќе победи Милан. :)
Подобро пиши ја гг...
И јас ќе го пишам Милан 2, секогаш го пишувам. Ако победат, се частиме овде во недела :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Подобро пиши ја гг...
И јас ќе го пишам Милан 2, секогаш го пишувам. Ако победат, се частиме овде во недела :D
Еј па гг да го пишам а ти 2, а коефициентот за 2 поголем :) ее што си ти, јас дека баксуз затоа така ми викаш. :(
Ако фатам те частам, а ти ако фатиш ми даваш 10% од добивката. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Еј па гг да го пишам а ти 2, а коефициентот за 2 поголем :) ее што си ти, јас дека баксуз затоа така ми викаш. :(
Ако фатам те частам, а ти ако фатиш ми даваш 10% од добивката. :)
Не за фаќање, за победата да се частиме. Што фан си ти ваков :(
Ко еден погоре, фан им бил ама ги замразил зошто го паѓале во кладилници. Те сакам јас, ама ќе ти раскинам ако ја изгубиш работата. :zelen