Упатство за ''Fuck Buddies''

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Мажи
- Жените бараат барем каков таков муабет со нив, дури и кога се свесни дека целата ситуација е за секс. Преферираат барем малце пред да се постави прашањето дали сакаш пак :јебач: да се околиша како киша око крагуевца
- бидете дискретни многу многу важен дел
- не ги третирајте како дрољи (дури и да е според ваши стандарди и мерила) доколку сакате репете што значи минимум 2 саати потрошени со нив
- доколку се договорите да бидете секс пријателчиња нека не ве снемува со месеци од секаде ... па после да се појавите од ведро небо со директно прашање дали сакаш - немојте ако ве немало пробајте да испитате ситуација .
- имајте такт и осет не им се јавувајте во ниедно време ( додуша во било кое време ) со глупаво прашање за пола саат ќе можеш до кај мене ?
- и не споменувајте дека имате листа на пички кои чекаат на ред ( дури и да е така ) пошто е пред се е селјачки и навредливо
- покажете почит побогу
-не само како ви одговара само на вас туку и на неа гледајте да биде заеднички договор во врска со местото и термините
-гледајте да се разделите како што и сте се споиле - другарски
- потрудете се малце 15 мин плус потрошени на скајп, мсн, фејсбук нема да ве чинат ништо

Жени
- не не ве сака
- не нема да ве засака
- не му се однесувајте како девојка
- не прашувајте превише за неговиот живот доколку не ви одговара превише, посебно делот девојка се што треба да ве интересира сексуалното здравје
- поставете граници, дури и да ви се допаѓа превише кога ќе ви се јави со глупавото прашање- сакаш за пола саат дојди до кај мене ? речи му не ( фала богу ) бидејќи секое наредно прашање ќе биде вакво .
- почитувајте се себе си побогу :јаооо:
- не споменувајте дека имате други јебачи
- не кажувајте превише за себе си освен ако односот не ви навистина пријателски а не само стриктно за секс
- навреме поставете ги правилата по кои ќе функционирате во спротивно ќе се фатите себе си како во ниедно време истрчувате од дома и фрлате бајаги пари за такси само за секс - секад постојат подобри и пофер понуди се разбира освен ако не сте се заљубиле во него
- не глумете лудило ова де невиност

• Ми се допаѓа
Реакции: Шмекси

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Мажи
- Жените бараат барем каков таков муабет со нив, дури и кога се свесни дека целата ситуација е за секс. Преферираат барем малце пред да се постави прашањето дали сакаш пак :јебач: да се околиша како киша око крагуевца
- бидете дискретни многу многу важен дел
- не ги третирајте како дрољи (дури и да е според ваши стандарди и мерила) доколку сакате репете што значи минимум 2 саати потрошени со нив
- доколку се договорите да бидете секс пријателчиња нека не ве снемува со месеци од секаде ... па после да се појавите од ведро небо со директно прашање дали сакаш - немојте ако ве немало пробајте да испитате ситуација .
- имајте такт и осет не им се јавувајте во ниедно време ( додуша во било кое време ) со глупаво прашање за пола саат ќе можеш до кај мене ?
- и не споменувајте дека имате листа на пички кои чекаат на ред ( дури и да е така ) пошто е пред се е селјачки и навредливо
- покажете почит побогу
-не само како ви одговара само на вас туку и на неа гледајте да биде заеднички договор во врска со местото и термините
-гледајте да се разделите како што и сте се споиле - другарски
- потрудете се малце 15 мин плус потрошени на скајп, мсн, фејсбук нема да ве чинат ништо
Го читам ова и ме потсети на една шо ја имав.Таа ми беше најчудна секс пријателка, а у исто време и јас бев чуден.
И двајцата како темпирани, муабет на телефон не повеќе од 30 секунди.Ја земам, ќути она ќутам јас.Стигнуваме, уште врата не сум затворил она стигнала фармерки да ми соблече.
Толку ненаситна девојка во живот немам видено.Ќе завршиме, пак исто: јас ќутам она ќути.
Е едино ме пичкараше коа ќе забораам да отворам врата од тераса зашо ќе сум ја угушел со цигарите.

И многу ми било кул со нејзе, сосем невообичаено за разлика од останатите со кои што сум бил кои напињале со прашања кај сум бил шо сум праеел, па ми ставила песна на фб, ми титка ко мало дете итн итн.

Убави спомени упм.

Фала ти Scars

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
433
887
1,103
Речи фала Марсовка

Како што и таму “прокламирав“ штета што во англискиот јазик “другарче“ има толку општа примена па се опотребува во толку многу конотации што буквално нема смисла од животот.

Предлагаме темава да има буквален македонски превод “Е*ач / Е*ачица“ и сите среќни задоволни и е*ани...​
Се извинувам за тролањето, не можев да издржам...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Aaliyah